Andy Garcia: «Mă uit la fiica mea când face sex»

image
Andy Garcia (56 de ani) este încântat să-şi vadă odrasla goală-puşcă într-o scenă de sexFoto: Guliver/Gettyimages/Hepta/AP

Fiica lui nu s-a sfiit să-şi arate goliciunea pentru un gram de celebritate. În timp ce unor taţi le-ar crăpa obrazul de ruşine, Andy Garcia este mândru s-o vadă făcând sex în filme.

Arta cere sacrificii, ca şi succesul în lumea dură a cinematografiei. Iar unul din ele este să fii dispusă să renunţi oricând la haine. Ultima care a intrat în rândul „fetelor rele” este fiica lui Andy Garcia, Dominik Garcia-Lorido, care a fost protagonista unor scene fierbinţi în serialul „Oraşul magic” (2012-2013). Actriţa de 31 de ani a mărturisit că a apărut pentru prima oară într-o astfel de ipostază. De aceea, celebrul ei tată a ţinut cu tot dinadinsul să vizioneze împreună cu ea imaginile în care Dominik face sex. Deşi n-a apărut niciodată în scene de nuditate în filmele în care a jucat, „naşul” de 56 de ani a fost încântat să-şi vadă odrala despuiată pe micul ecran. „A fost bine. Scena a fost foarte frumoasă”, a mărturisit pentru „New York Daily News”, starul care are o avere de 20 de milioane de dolari. „De fapt, a văzut tot, sânii, fundul, chiar şi momentul în care mi-am pierdut virginitatea... pe micul ecran”, a declarat, stânjenită, Dominik despre tatăl ei.

image
Dominik Garcia-Lorido (31 de ani), pentru prima oară într-o scenă de nuditate

image
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
Roxana, alături Liviu Guță
cub iosif rotaru png
Alexandru Arșinel, înmormântat la Bellu
BeFunky collage (18) jpg
cub andreea banica animat gif
grig chiroiu, cristina deleanu, eugen cristea jpg
Tragedie Indonezia, EPA jpg
Soldații ucraineni au recucerit Lîman FOTO Twitter / Defense of Ukraine
loto
image
image
image
image
3 paula seling png png
cub ioana ginghină alexandru arsinel png
cub andreea banica animat gif
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
Roxana, alături Liviu Guță
cub iosif rotaru png