Aţi înnebunit? De ce v-aţi făcut bot de raţă?

Ultima actualizare:

    Lara Flynn Boyle şi Meg Ryan
Lara Flynn Boyle şi Meg Ryan

Au ajuns de nerecunoscut! Excesul de operaţii estetice, abuzurile de droguri şi alcool au ruinat frumuseţea actriţelor Lara Flynn Boyle şi Meg Ryan. Amândouă au bot de raţă, oribil, şi feţele buhăite.

Disperate să rămână tinere, starurile îşi fac în neştire operaţii estetice! Aşa au ajuns şi Lara Flynn Boyle (46 de ani) şi Meg Ryan (54 de ani) dependente de bistiriu. Însă, în loc să-şi păstreze aspectul de dive cu ajutorul operaţiilor, amândouă actriţele au ajuns nişte epave.

Cunoscută mai ales pentru rolul Donnei Hayward din “Twin Peaks”, Lara Flynn Boyle nu mai seamănă absolut deloc cu bruneta cu chip angelic din serial de care s-au îndrăgosit bărbaţii din întreaga lume. Ea a fost surprinsă recent la piaţă în Westwood, California. Arată monstruos, cu bot de raţă, faţa umflată şi burtă mare. Experţii cred că şi-a făcut operaţii estetice la nas, gură şi frunte, liftinguri faciale şi injecţii cu acid hialuronic.

Însă excesul de botox, de peste 12.000 de dolari, i-a făcut botul de raţă. Gurile rele spun că a dat peste 100.000 de dolari să se urâţească. Atât au costat în total multiplele proceduri prin care a luptat împotriva îmbătrânirii. La averea ei de 10 milioane de dolari, ar fi putut să găsească alte mijloace mai bune de îngrijire. Îmbrăcată aşa de urât, cum era, nici nu ai zice că a fost vreodată o divă care strălucea la toate apariţiile sale pe covorul roşu.

La fel de distrusă este şi actriţa Meg Ryan. Recent, ea a şocat publicul pe scena teatrului Broadway din New York cu botul său de raţă înfiorător, cauzat de excesul de botox. Din cauza numeroaselor operaţii, a injecţiilor cu botox şi acid hialuronic, ea şi-a urâţit de fapt toată faţa şi s-a şi ruinat. Meg şi-a tocat toată averea de 45 de milioane de dolari din cauza procedurilor estetice, a luxului şi a petrecerilor scumpe. După ce a părăsit-o şi iubitul, John Mellencamp (63 de ani), o ţine numai în beţii.

Lara Flynn Boyle a debutat la vârsta de 16 ani în filmul “Chiulangiul”. Este cunoscută pentru rolul Donnei Hayward din serialul “Twin Peaks”. A fost căsătorită între 1996 şi 1998 cu John Patrick Dee III. Din 2006 este măritată cu Donald Ray Thomas II.

Meg Ryan a debutat la 20 de ani în filmul “Bogate şi celebre”. Este cunoscută mai ales pentru rolurile din filmele Nopţi albe în Seattle” şi “Când Harry a cunoscut-o pe Sally”. A fost căsătorită cu actorul Dennis Quaid între 1991 şi 2001, căsnicie din care a rezultat un fiu, Jack, de 23 de ani.

image
image
image
image
image
image
image png
366490016 18376719346054488 1825849702948085054 n  crop 1693804917 jpg
Charlie Munger jpg
image png
Adrian Păduraru şi Teodora  Mareş s au iubit în film,  dar s au evitat, în pauzele  de  filmare jpeg
phoebe price lnejerie intima profimedia (1) jpg
image png
culita sterp webp