Bianca Drăguşanu despre Daniela Crudu: «E obişnuită să intre alţii în ea»

"Eu sunt foarte bine. Acum sunt între bagaje şi găuri în pereţi pentru că îmi pun aer condiţionat că nu am avut când. În momentul de faţă sunt un fel de vampir că nu mai am treabă cu viaţa de zi. Sunteţi foarte frumoşi şi mi se pare că aţi slăbit, dar cea mai frumoasă dintre toţi este Daniela. O iubesc, o pup", a spus Bianca Drăguşanu.

Ea a povestit şi despre peripeţiile de la filmările pentru emisiunea "Burlăciţa", unde a leşinat de două ori. "Ultima dată am leşinat acu' vreo două zile, la mare, din cauza căldurii. O să vedeţi cine mi-a făcut respiraţie gură la gură. Surpriză", a adăugat asistenta TV.

Coprezentatorul emisiunii "Un show păcătos", Mircea Stoian a pistonat-o să se împace cu Cătălin Botezatu. "Nu, nu... Să vezi cât e de gelos şi câte certuri există între noi. Nu vreau! ... Îmi plac mai mulţi băieţi de la Burlăciţa, dar nu pot să spun care. Mâine dimineaţă plecăm în Ibiza, la filmări", a mai spus Drăguşanca.

Referitor la vânătăile de pe picioarele colegei sale, Daniela Crudu, prezentatorul emisiunii Dan Capatos a specificat că zilele trecute, bruneta a intrat cu skijetul în altul. "Aaa, eu ştiam că ea e obişnuită să intre alţii în ea", a spus râzând Bianca.

Roger E  Mosley car crash jpg
cub  anamaria prodan 2 png
marcela fota
Diogo Morgado îl interpretează pe Iisus, în filmul „Fiul lui Dumnezeu” (2014), regizat de Christophor Spencer  Producția poate fi urmărită anul acesta la PRO TV jpeg
zodiac 600x400 jpeg
baietel muscat de rechini 2 jpg
Mădălina Ghenea 35 (3) jpg
bianca dragusanu si ema uta jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Iulia Vântur
alex leonte cancan 3 jpg
cub theo rose png
cub  anamaria prodan 2 png
marcela fota
Roger E  Mosley car crash jpg