Brad Pitt putea fi ciuruit la filmări

simeon stalpnicul png

Brad Pitt a fost la un pas de moarte. Armele pe care le-a comandat compania lui pentru un film erau încărcate şi funcţionale.

Zeci de arme, inclusiv puşti de asalt AK-47 şi puşti cu lunetă, perfect funcţionale, au fost confiscate de o echipă SWAT dintr-un depozit din Budapesta. Acestea urmau să ajungă drept recuzită pentru filmul "World War Z", al cărui protagonist este Brad Pitt.

Trupele SWAT au descins pe platoul de filmări. Zeci de arme AK – 47, recuperate de mascaţi

simeon stalpnicul png

Poliţia a descins, luni, pe platourile de filmare ale peliculei "World War Z" şi a confiscat 85 de arme, ce fuseseră declarate nefuncţionale în actele de transport, dar care erau încărcate. Scena care trebuia să fie filmată ieri îl avea protagonist chiar pe celebrul actor.

Acesta urma să fie implicat într-un schimb de focuri care veneau din toate direcţiile. "Cele 85 de arme au fost confiscate dintr-un depozit, pentru că erau perfect funcţionale", au precizat autorităţile maghiare.

Întregul arsenal a fost numit "un butoi cu pulbere", iar reprezentanţii poliţiei au atras atenţia că un accident mortal s-ar fi putut întâmpla. Compania lui Brad Pitt, Plan B Entertainment, este cea care produce "World War Z", un thriller SF despre o invazie de zombies, regizat de Marc Forster, care va avea premiera în cinematografele americane pe 21 decembrie 2012.

Actor împuşcat mortal pe platoul de fimare

Brandon Lee a fost împuşcat în abdomen şi ucis de un glonţ care provenea dintr-un Magnum, în timp ce filma "The Crow", lansat în 1994.

Nimeni nu ştie cum s-a strecurat glonţul în muniţia oarbă de pe platou, dar s-a speculat multă vreme că moartea actorului ar fi fost premeditată.

Mai citeşte:

Brad Pitt: «Copiii sunt cei mai importanţi»

Brad Pitt o dă la întors: «Oamenii au scos cuvintele din context»

Brad Pitt: «M-am prefăcut în căsătoria mea cu Jen Aniston»

cub irina margareta nistor png
cub toma caragiu png
cub adriana iliescu și eliza png
cub horoscop iertare png
razvan theodorescu 7699918 Mediafax Foto Cristian Radu Nema jpg
Prințul Harry jpg
horoscop bani jpg
mihai bendeac jpg
image
image
image
image
image
image
Kim Petras Sam Smith la Grammy 2023 profimedia 0754344361 jpg
cub bianca rus png
cub cristina cioran png
Prințul Harry jpg
mihai bendeac jpg
sotie tommy lee jpg