Cântăreaţa Cher se mărită în toamnă

Artista se va mărita în această toamnă cu iubitul ei, Tim Medvetz, în vârstă de 42 de ani.

Ceremonia va avea loc la o capelă din Las Vegas, iar deocamdată actriţa nu a anunţat dacă va permite sau nu accesul presei la acest eveniment din viaţa ei. În plus, nonconformista solistă nu va avea o nuntă tipică, ci va sparge tiparele şi de această dată. Astfel, ceremonia va reprezenta punctul culminant al unui road-trip pe care Cher şi iubitul ei îl vor face de-a lungul Americii şi care se va încheia în Vegas, scrie presa de peste Ocean.

"Ceremonia va reprezenta punctul culminant al unui road-trip pe care Cher şi iubitul ei îl vor face de-a lungul Americii şi care se va încheia în Vegas", a declarat un apropiat al cuplului.Cei doi nu sunt la primele planuri de căsătorie. În anul 2008, ei au fost la un pas de a deveni soţ şi soţie, dar nunta a fost amânată din cauza programului încărcat al cântăreţei.

Ulterior, ea chiar s-a despărţit de iubitul ei, dar împăcarea a venit repede, la insistenţele celor doi cbăieţi ai cântăreţei, Chaz, în vârstă de 43 de ani, şi Elijah Blue, în vârstă de 36 de ani.

anamaria prodan si ionela prodan
Kate Middleton, Prințul William, Harry și Meghan Markle (sursa foto OKMag)
kate middleton
Alexandra Dinu Mario Mutu Adi Mutu (colaj Click!)
Melania şi Donald Trump
politia rutiera 0 jpeg
cub octavia geamanu marian ionescu png
image png
facturi
rege Charles jpg
image
image
image
image
Alin Cocos și Monica Orlanda
andreea balan
antonia 2 1280x720 1 jpg
dragusanu jpg
cub octavia geamanu marian ionescu png
Alexandra Dinu Mario Mutu Adi Mutu (colaj Click!)