Cât de mult s-a schimbat "Jake", puștiul din "Doi bărbați și jumătate"

8 decembrie 2015
image
Angus T. Jones, în primele serii ale serialului Doi bărbați și jumătate

A debutat la 6 ani în filme şi seriale, însă a dat lovitură cu rolul lui Jake Harper din “Doi bărbaţi şi jumătate”, unde a jucat pînă a declanşat un scandal de proporţii. Este vorba de Angus T. Jones care a crescut în lumina reflectoarelo și a debutat în celebrul serial pe când avea 10 ani.

Născut pe 8 octombrie 1993, puştiul a filmat în diferite seriale precum  “ER”, “CSI” sau “Hannah Montana. Însă, Angus Turner Jones a devenit celebru abia când a primit rolul din “Doi bărbaţi şi jumătate”, unde a jucat cu Charlie Sheen şi Jon Cryer. Pentru prestaţiile sale din serial era plătit regește, încasând 350.000 de dolari pe episod.

Puştiul şi-a şocat fanii cu un mesaj înregistrat şi postat pe Youtube. În accel mesaj video care a devenit celebru, Angus a făcut o declaraţie neaşteptată, rugându-i pe fanii “Two and a Half Men” să nu se mai uite la serialul în care juca. "Dacă te uiţi la “Two and a Half Men”, te rog opreşte-te! Fac parte din acest show şi nu mai vreau asta. Te rog nu-l mai urmări şi nu îţi mai umple capul cu prostii", a fost declaraţia care i-a uimit pe toţi fanii.

Din păcate, producătorii au fost și mai uimiți, așa că i-au oprit apariţiile, trimiţându-l pe personaj în armata. Apariţiile lui erau din ce în ce mai rare iar din 2013 nu a mai apărut în show. În schimb, în 2015, apare în episodul final.

Despre gestul său, Angus a mai spus că el nu poate să mintă. “Nu vreau să mai contribui la planul duşmanului. Nu pot fi creştin şi să fac parte din acest serial. Nu pot fi o persoană cu fric lui Dumnezeu şi să fiu într-un show tv. Ştiu că nu pot", a povestit actorul care a apărut în 226 din episoadele serialului. Din păcate, după această poveste, actorul nu a mai primit nicio ofertă în televiziune.

image
Angus T. Jones, cu barbă, la finalul filmărilor pentru serialul "Doi bărbați și jumătate"
kate profimedia 0692807495 jpg
loredana chivu jpg
2vancea botez jpg
Gabi Bădălău jpeg
1alexandra stan mihai morar png
bianca dragusanu png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
14dragos popa jpg
irina baiant 2 credit foto miluta  jpeg
Gabi Bădălău jpeg
cub jojo admin gif
anca turcasiu png
5maruta familie png