Catherine Deneuve, internată în Paris! Legendara actriță a suferit un accident vascular cerebral

Ultima actualizare:

    Catherine Deneuve a fost internată de urgență la spitalFoto: Getty
Catherine Deneuve a fost internată de urgență la spitalFoto: Getty

Catherine Deneuve (76 de ani) a fost internată de urgență la spital, după ce i s-a făcut rău marți noapte (5 noiembrie). Celebra actriță franceză ''a suferit un accident vascular cerebral ischemic foarte limitat şi, prin urmare, reversibil'', a anunţat familia sa.

Catherine Deneuve a fost foarte activă în ultimul an. Actrița a filmat pe insula Reunion lungmetrajul „Terrible Jungle”, care va avea premiera în 2020. Actrița a acuzat stări de rău în noapte de marți spre miercuri și a ajuns la spital în stare destul de gravă, relatează Le Parisien. Ea se află sub atenta supraveghere a medicilor, care îi fac mai multe investigații. Momentan, nu se știu mai multe detalii oficiale despre starea de sănătate a lui Catherine Deneuve.

"Din fericire, ea nu are niciun deficit motor şi trebuie, desigur, să-şi ia ceva timp liber" pentru odihnă, relatează Agerpres.

Catherine Deneuve a debutat în lumea filmului la 13 ani

Catherine Deneuve, în tinerețe
Catherine Deneuve, în tinerețe

Catherine Deneuve este una dintre cele mai cunoscute actrițe din industria filmului francez. Starul și-a câștigat reputația pentru rolurile pe care le-a înterpretat într-o serie de filme ale renumiților regizori Luis Bunuel și Roman Polanski. Catherine Deneuve este fiica actorului de teatru și film Maurice Dorleac. Ea s-a născut pe 22 octombrie 1943, la Paris. 

A debutat în lumea filmului la vârsta de 13 ani, cu un rol în filmul „Los Collegiennes” (1956). A lucrat cu regizori precum Roger Vadim, cu care are și un copil. Catherine Deneuve a cunoscut faima cu musical-ul lui Jaque Demy, „Les Parapluies de Cherbourg” (1964). Actrița a mai avut roluri legendare  și în „Repulsion” (1965), regizat de Polanski, dar și în Belle de Jour (1967), al lui Bunuel. Catherine Deneuve a fost distinspă de Academia Fanceză de Cinema cu premiul pentru cea mai buna actriţă în 1980 cu The Last Metro (1980) şi în 1982 la acelaşi festival şi aceeasi categorie a câştigat cu Place Vendome (1998).

În 2000, ea apărut în filmul lui Lars Von Trier, „Dancer in the Dark”, care a primit premiul  Palme d'Or la Festivalul Internaţional de Film de la Cannes. În 2013, Catherine Denevue a jucat în filmul „ Elle s'en va”, regizat de Emmanuelle Bercot”. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net