Ce dietă urmează mamele sexy de la Hollywood?

Ultima actualizare:

    Gwyneth Paltrow,Gisele Bundchen și Jessica Albafoto: Arhiva personală
Gwyneth Paltrow,Gisele Bundchen și Jessica Albafoto: Arhiva personală

Prieteniile din cel mai strălucitor oraș din State se leagă nu doar în filme sau pe covorul roșu, ci și la o masă bună. Iar atunci când au în comun preocuparea pentru o hrană bio, vegană sau alcalină, legăturile dintre celebrități devin și mai strânse.

Descoperă, în rândurile următoare, ce găști ale dietelor cool s-au format în La La Land.

Cum se întrețin mamele sexy?

Nu-i vorba doar de acele celebrități care sunt mândre mămici, ci și de vedetele pentru care alimentația sănătoasă și organică este literă de lege. Despre aceste frumoase „lean mean sex machine“ putem spune că și-au dat licența în stil de viață sănătos.

Gisele Bündchen

Manechinul brazilian de 35 de ani face legea alimentară în căminul ei și-al lui Tom Brady, iar cei doi copii ai lor, Benjamin și Vivian, se supun. Mai mult, chiar au prins gustul hrănii bio, în care predomină legumele și fructele.

Allen Campbell, bucătarul familiei lui Gisele, a mărturisit pentru revista OK! US că aceștia mănâncă 90 % din timp aceleași preparate: legume proaspete cultivate în mod organic și cereale integrale precum orez brun, quinoa, mei și fasole. Nu sună prea apetisant, așa-i? Noroc cu procentul de 20 %, în care regăsim și ceva alimente mai prietenoase cu papilele gustative. „Carne slabă: cotlet de vită hrănită musai cu iarbă, carne de rață și de pui, iar dintre felurile de pește este preferat somonul, dar nu cel de crescătorie. Fără zahăr alb, fără făină albă, fără aditiviti precum monoglutamatul de sodiu. În preparate folosesc doar ulei de măsline extravirgin, dar nu-l folosesc și la gătit. Gătesc doar cu ulei de cocos“, dă din casă bucătarul Campbell.

Vezi pe www.okmagazine.ro ce dietă ține Gwyneth Paltrow și Jessica Alba!

image
image
image
image
image
image
FotoJet (12) jpg
3 mioara velicu 40 de intrebari cu denise rifai kanal d jpg jpeg
FotoJet (6) jpg
Fuego concert Sala Palatului  jpg
image png
image png
image png
image png