Ce fată mare și frumoasă are Charlie Sheen!


    Sami s-a pozat în costum de baieFoto: Instagram
Sami s-a pozat în costum de baieFoto: Instagram

Ce fată mare și frumoasă are Charlie Sheen! Sami Sheen s-a pozat în costum de baie după ce a fugit de la mama sa și acum stă la celebrul său tată.

Ce fată mare și frumoasă are actorul Charlie Sheen, în vârstă de 56 de ani! Sami Sheen, fata pe care starul o are din căsnicia cu Denise Richards (50 de ani) are 17 ani. Ea s-a mutat de două luni la tatăl său. Rămăsese cu mama ei după divorț, dar nu a mai suportat să stea cu aceasta. Sami s-a plâns că era abuzată de Denise Richards și de actualul partener al acesteia. Ea mai are o altă fiică, Lola de 16 ani, din căsnicia cu Charlie Sheen. Și pentru că Lola mai stă din când în când și ea la tatăl său, actorul a scăpat recent să mai plătească pensie alimentară pentru fete fostei sale soții.

Actorul nu mai plătește pensie alimentară

Judecătorul Alexander Giza a decis ca pensia alimentară pentru minore să devină zero. Măsura se va aplica retroactiv de la 1 aprilie, de când Sheen a început să se ocupe de fete în mod activ. Actorul, binecunoscut din serialul ”Doi bărbați și jumătate”, a fost prezent la tribunal însoțit de avocatul său, Gregory Pedrick. Fosta sa soție nu s-a prezentat. Charlie a obținut custodia 100% asupra fetelor, retroactiv, din aprilie. O sursă apropiată de Denise Richards a spus că actorul nu mai plătise deja pensia alimentară de patru ani. Iar Lola locuiește la tatăl său numai când mama ei e plecată la filmări. Ce fată mare și frumoasă are Charlie Sheen!

horoscop zilnic 1 martie jpeg
antonia sexy jpg
cub ioana ginghină png
4 front doctorita spagara jpg
cub iuliana marciuc png
cub morris png
Fumat - tigara - femeie care fumeaza FOTO Shutterstock
cub isabela onoriu png
image
image
image
image
image
image
cub morris png
foto 1   Dan Negru (1)B jpg
oana roman si marius elisei
FotoJet jpg
Constantin Diță îl interpretează pe Giani din ”Las Fierbinți” jpeg
Noah Cyrus jpg