Ce investiţie au făcut Ashton Kutcher şi Mila Kunis pentru copilul pe care îl aşteaptă

Ultima actualizare:

    Ashton Kutcher şi Mila Kunis  (Reuters)
Ashton Kutcher şi Mila Kunis (Reuters)

Ashton Kutcher şi Mila Kunis, care vor deveni în curând părinţi, au cumpărat o nouă reşedinţă în Beverly Hills. Cei doi actori intenţionează să transforme pProprietatea, în valoare de 10 milioane de dolari, în casa viitoarei lor familii.

Reşedinţa din Beverly Hills se învecinează cu proprietăţile altor vedete de la Hollywood, precum Cameron Diaz, Penelope Cruz şi Javier Bardem, Ziggy Marley, Nicole Kidman şi Keith Urban, informează contactmusic.com.

Săptămâna trecută, actriţa Mila Kunis a confirmat că este însărcinată, vorbind pentru prima dată despre copilul pe care îl va avea cu partenerul ei de viaţă, actorul Ashton Kutcher, în emisiunea vedetei de televiziune Ellen DeGeneres.

Bebeluşul va fi primul copil atât pentru Mila Kunis, în vârstă de 30 de ani, cât şi pentru Ashton Kutcher, în vârstă de 36 de ani, afirmă presa internaţională, care, citând surse apropiate cuplului, spune că bebeluşul va fi o fetiţă.

Mila Kunis şi Ashton Kutcher, colegi în distribuţia serialului "Anii '70/ That '70s Show", au confirmat logodna în luna februarie.

Cei doi au început o relaţie în 2012, aproape la un an după ce Ashton Kutcher s-a despărţit de actriţa Demi Moore, după şapte ani de căsnicie. După un proces complicat, care a durat mai bine de un an, Ashton Kutcher a divorţat oficial de Demi Moore, în noiembrie 2013.

Milena "Mila" Kunis este o actriţă americană născută în Ucraina, care a debutat în televiziune cu un rol în serialul "Anii '70/ That '70s Show". După ce a asigurat vocea personajului Meg Griffin din serialul de animaţie "Family Guy", Mila Kunis a apărut în câteva lungmetraje cu succes de casă - "Forgetting Sarah Marshall", "Max Payne" şi "The Book of Eli" -, însă rolul care i-a adus consacrarea la Hollywood este cel din "Lebăda neagră/ Black Swan", pentru care a fost recompensată cu premiul Marcello Mastroianni la categoria "cel mai bun tânăr actor" la cea de-a 67-a ediţie a Festivalului de Film de la Veneţia, din 2010.

image
image
image
image
image
image
adelina pestritu jpg
Stefan Banica si Violeta jpg
delia matache jpg
image png
cub oana roman marius elisei png
familia regala jpg
delia matache mică jpg
andi moisescu si olivia steer