Ce mănâncă Sylvester Stallone de arată așa de bine la 74 de ani? Rambo a dezvăluit secretele fizicului său impresionant

Ultima actualizare:

    Sylvester Stallone, 74 de ani, este atent la ce mănâncă, iar fiica lui Scarlett, 18 ani, îi numără dumicațiifoto: Instagram
Sylvester Stallone, 74 de ani, este atent la ce mănâncă, iar fiica lui Scarlett, 18 ani, îi numără dumicațiifoto: Instagram

Sylvester Stallone arată senzațional de bine la 74 de ani! Actorul din ”Rocky” și ”Rambo” și-a dezvăluit secretele dietei și a recunoscut că programul organizat din viața lui îl ajută enorm în lupta contra bătrâneții. El povestește că nu mănâncă orice și că face antrenamente cu conștiinciozitate pentru a se menține în forma fizică ce l-a consacrat.

Sylvester Stallone, în vârstă de 74 de ani, și-a dezvăluit secretele alimentației care îl ajută să păcălească trecerea timpului. Actorul din ”Rambo” ține un regim bazat pe proteine în timpul căruia consumă porții mici de prăjituri de ovăz, mănâncă orez maro cu lapte în care pune 2,5 de lingurițe de cafea și miere. La prânz mănâncă o porție generoasă de ton la grătar cu legume fierte, iar la finalul fiecărei săptămâni se îndoapă cu pizza, paste făinoase și hamburgeri pentru a-și menține nivelul de grăsime în limite normale. În timpul zilei, mestecă gumă fără zahăr și când i se face foame, consumă câte o banană. Bea foarte multă apă pentru a-și ajuta mușchii să se refacă după antrenamentele pe care le face de 5 ori pe săptămână, la sala de forță. ”Ard enorm de multe calorii în timpul antrenamentelor de Mare Intensitate (HIIT) și este normal să fac la fel ca Dwayne Johnson, Hugh Jackman sau Arnold Schwarzenegger la sfârșit de săptămână. Ei mănâncă ”fast food” pentru a menține constant un nivel de grăsime corespunzător în organism, care este important pentru sănătate. În 2005, medicii m-au avertizat că antrenamentele îmi eliminaseră complet grăsimea din corp și organismul meu risca să clacheze dacă nu îi dădeam ce își dorea”, a declarat Stallone.

Citește și:

Sylvester Stallone și-a scos la vânzare palatul. Are o casă de 130 de milioane de dolari

Soţia lui Sylvester Stallone arată incredibil în costum de baie, la 52 de ani!

Sylvester Stallone, în stare de orice pentru fetele lui

Sylvester Stallone, 74 de ani, este tată, bodyguard, prieten și ”zănă bună” pentru cele patru femei din viața lui. Starul care are o avere de peste 400 de milioane de dolari recunoaște că este în stare să muncească până la epuizare sau să se arunce în foc pentru fetele și soția lui. El este extrem de fericit alături de Jennifer Flavin, 51 de ani și fiicele lor Sistine, 22 de ani, Sophia, 23 de ani și Scarlett, 18 ani. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tractorul brasov jpg
image
image
image
image
image
image
dan bordeianu si adela popescu jpg
madalina ghenea jpg
dem rădulescu webp
shakira getty jpg
banner Alexandra Ungureanu si Sanziana Negru png
1 mihaela bilic alimentatie in post jpg jpeg
dan negru facebook jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net