Ce scumpete de bebeluş are Eva Longoria!

Ultima actualizare:
L-a plimbat pe micuţ pe străzi
L-a plimbat pe micuţ pe străzi

Este o mamă “disperată”! Actriţa Eva Longoria este în al nouălea cer de fericire de când îl are pe fiul ei. Ea spune că se simte pentru prima oară împlinită. E mândră că are o scumpete de bebeluş.

De când a născut, la 19 iunie, Eva Longoria (43 de ani) nu poate sta nici măcar o clipă departe de băieţelul ei, Santiago. Oriunde merge, îl ia cu ea. Recent, ea a fost surprinsă împreună cu fiul său pe străzile din Los Angeles. S-a plimbat împreună cu micuţul în jur de o oră după care a făcut o pauză la o cafea la terasa unui local.

“Mă simt minunat de când sunt mamă. După naştere m-am simţit puţin obosită, cu multă lume în jurul patului meu, medici şi asistente. După ce mi s-a pus copilul în braţe nu am mai auzit nici cel mai mic zgomot. Eram numai eu şi el. Aveam impresia că îl ştiu dintotdeauna”, a spus recent actriţa, care îl consideră pe Santiago “un cadou din cer”.


    L-a plimbat pe micuţ pe străziFoto: Profimedia
L-a plimbat pe micuţ pe străziFoto: Profimedia

Tatăl micuţului, omul de afaceri mexican José Antonio Baston (49 de ani), este şi el înnebunit după micuţ. Longoria cunoscută din serialul “Neveste disperate”, s-a măritat în 2016 cu Baston, preşedinte al Grupo Televisa, cea mai mare televiziune de limbă spaniolă din lume.

Nunta de vis, care a costat 1 milion de dolari (circa 4,3 milioane de lei), a avut loc pe malul unui lac din apropierea oraşului Valle de Bravo, Mexic.

Actriţa a mai fost măritată cu actorul Tyler Christopher (2002 -2004) şi cu baschetbalistul Tony Parker (2007-2011). Însă nu a mai avut copii până acum. Ea are o avere de 35 de milioane de dolari.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net