Celine Dion, declaraţie surprinzătoare: «O româncă mi-a schimbat destinul»

11 august 2012
CLIIMA20100506 0057 1 jpeg
Nadia Comăneci

Cântăreaţa Celine Dion a mărturisit recent că pasiunea şi devotamentul ei în carieră au fost insuflate de nimeni alta decât Nadia Comăneci.

Solista spune că, pe vremea în care avea 8 ani, în anul 1976, a văzut-o pe Nadia la Jocurile Olimpice, iar gimnasta a avut un impact atât de mare asupra ei, încât i-a conturat într-o oarecare măsură destinul.

"Am urmărit Jocurile Olimpice din 1976 şi Nadia Comăneci aproape că mi-a schimbat destinul. Am iubit atât de mult puterea, dedicaţia şi munca grea pe care a depus-o. Pur şi simplu îmi doream să fiu precum ea. Nu era vorba de gimnastică, ci de întreg comportamentul ei", a spus Celine Dion.

De când Nadia s-a stabilit în Statele Unite, cele două au devenit bune prietene şi chiar au participat la câteva acţiuni umanitare împreună. Prima lor întâlnire a fost în 1996, la JO din Atlanta.

CLIIMA20120518 0034 1 jpeg
Nadia Comăneci

"Am deschis uşa şi era acolo. M-am speriat! A fost un moment de 10, să întâlneşti pe cineva precum Nadia... Într-un fel, Nadia mi-a schimbat viaţa", a mai spus Celine Dion.

cub bianca dragusanu gabi badalau animat gif
BeFunky collage (19) jpg
anca turcasiu jpg
BeFunky collage (18) jpg
bianca dragusanu gabi badalau jpeg
dorian popa cu un pahar de sampanie in mana jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image png
image png
Dana Rogoz fiica jpg
BeFunky collage (22) jpg
1 julia fox jpg jpeg
bobonete jpg