Charlie Sheen și-a abuzat iubita-porno: „Târfă nerecunoscătoare”

4 decembrie 2015
image
Fosta iubită a lui Sheen susține că starul a abuzat-o

Scandalurile par să nu se mai termine pentru Charlie Sheen (50 de ani. Acesta a jurat că va lupta să demonstreze că nu a abuzat-o sexual pe fosta lui logodnică Scottine Ross, cunoscută cu numele de scenă Brett Rossi. Ea l-a dat în judecată joi (3 decembrie) pentru „abuz fizic, psihic și emoțional”. Avocatul actorului a declarat că este pregătit nu numai să se apare, ci și să o facă să plătească foarte scump pe fosta iubită a lui Sheen.

„Charlie Sheen intenționează să se apare în acest proces intentat de Scottine. Suntem ferm convinși că Sheen va câștiga și că va primi compensații din partea fostei logodnice, după ce se va demonstra că aceasta minte”, a declarat avocatul actorului, Martin. D. Singer, pentru Radar.

Charlie Sheen susține că este nevinovat și că nu a abuzat-o în nici un fel pe fosta lui logodnică. De asemenea, el vrea să o facă să plătească o sumă considerabilă după ce se va demonstra, după cum susțin avocații starului, că iubita lui minte.

Fosta logodnică a actorului susține că a fost violent cu ea

image
Fosta iubită a lui Sheen susține că starul a abuzat-oFoto: Splashnews

Scottine a fost actriță prono în trecut. Ea susține că l-a întâlnit pe Charlie pentru prima oară în noiembrie 2013, atunci când starul de la Hollywood a fost de acord să îi dea 10.000 de dolari femeii ca să facă sex cu el.  Fosta iubită a actorului a spus că s-a îndrăgostit de el, dar că ulterior și-a dat seama că are o fire violentă și că este alcoolic. Scottine a mai precizat că au existat cazuri când o târa prin casă și îi striga cuvinte obscene. De asemenea, Charlie Sheen ar fi aruncat cu diverse obiecte în ea și ar fi numit-o pe Scottine „o târfă nerecunoscătoare”. Cu toate acestea, fosta logodnică a actorului crede că cea mai mare trădare a fost faptul că nu i-a spus că este seropozitiv.

Charlie Sheen a recunoscut luna trecută că a fost infectat cu virusul HIV și că a ținut acest secret teribil timp de patru ani. De atunci, actorul a fost implicat în numeroase scandaluri. S-a zvonit în presa internațională că ar exista filmări cu el făcând sex cu bărbați și cu transsexuali.  

anamaria prodan laurentiu reghecampf jpg
printul nicolae romania crop jpg
printesa charlene png
dana rogoz (1) jpg
iulia parlea3 jpg
BeFunky collage (5) jpg
fruit 4416500 1920 jpg
2 mirabela dauer pensie 4 jpg jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
depeche mode getty (4) jpg
kevin spacey gettyimages 687734476 jpeg
alina eremia nas jpeg
cub elena gheorghe png
2 mirabela dauer pensie 4 jpg jpeg
ray liotta gettyimages 471178756 jpg jpeg