Charlie Sheen şi-a pus numărul de telefon pe Twitter

11 decembrie 2011

Charlie Sheen are aproximativ 5,5 milioane de fani pe Twitter şi, chiar dacă nu toţi au fost online în intervalul în care mesajul a fost vizibil, destui au reuşit să şi-l noteze. Mai mult, alţii au trimis mai departe postarea sa, astfel că o mulţime de internauţi au putut citi: "310-954-7277. Sună-mă, frate. C".

La scurtă vreme după aceea, telefonul a sunat încontinuu. Alţii s-au limitat la a-i trimite sms-uri. "Charlie a văzut latura amuzantă a lucrurilor şi a preluat câteva dintre apeluri. Unora le-a răspuns cu «Aici Ray's Pizza». Dar celularul a continuat să sune", povesteşte un martor ocular. Reporterii Daily Mail au verificat şi ei numărul de telefon, însă mobilul deja se defectase de la atâtea apeluri primite.

Actorul cina într-un restaurant de lux din Las Vegas. Deşi pe masa lui şi a celorlalţi şapte comeseni se aflau şi câteva sticle de vin, Sheen nu s-a atins de băutură. La un moment dat a intenţionat să-şi aprindă o ţigară, dar a respectat rugămintea managerului localului şi s-a abţinut să fumeze pe tot parcursul serii, a dezvăluit sursa amintită, citată de New York Post.

kate profimedia 0692807495 jpg
2vancea botez jpg
loredana chivu jpg
cub marioara man gheorghe png
1alexandra stan mihai morar png
bianca dragusanu png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
irina baiant 2 credit foto miluta  jpeg
Gabi Bădălău jpeg
cub jojo admin gif
anca turcasiu png
5maruta familie png
kate profimedia 0692807495 jpg