Cine e presupusa iubită a lui Leonardo DiCaprio. La doar 22 de ani are deja o carieră promițătoare

Ultima actualizare:

Se pare că Leonardo DiCaprio (48 de ani) nu poate să renunțe la acest obicei! După ce a fost acuzat că are relații doar cu tinere sub 25 de ani, iată că actorul demonstrează din nou că are această preferință.

Colaj Leonardo DiCaprio și presupusa lui iubită, modelul Meghan Roche
Leonardo DiCaprio (48 de ani) ar fi pus ochii pe Meghan Roche (22 de ani) (Foto: GETTY/INSTAGRAM)

Meghan Roche și Leonardo DiCaprio, împreună în Ibiza

Conform apropiaților lui, Leonardo DiCaprio, care are o avere de 300 milioane de dolari, a pus ochii pe Meghan Roche (22 de ani), un model american. Tânăra a fost văzută în compania lui DiCaprio și a altor prieteni de-ai lor, la o plimbare cu iahtul, în Ibiza. Potrivit TMZ, Leo și Meghan au venit cu aceeași mașină, înainte de a se îmbarca pe vasul luxos, stârnind tot mai multe zvonuri privind eventuala lor relație.

Meghan Roche, născută pe 13 septembrie 2000, este din Yardley, Pennsylvania. Ea și-a făcut rapid un nume în industria modei. A semnat cu agenția de modelling Women Management la vârsta de doar 15 ani și a debutat pe podium ca model exclusiv pentru Givenchy. Aspectul și talentul uimitor al lui Roche au ajutat-o să defileze pe podium pentru designeri și case de modă celebre, precum Alexander Wang, Chanel, Stella McCartney, Dolce & Gabbana, Versace și mulți alții.

În 2018, Roche a fost recunoscută drept „Top Newcomer” de către models.com, solidificându-și statutul de talent promițător în industrie. Trăsăturile sale distincte, prezența captivantă și capacitatea de a da viață diferitelor campanii au atras atenția pasionaților de modă și a celor din industrie deopotrivă.

Pe măsură ce cariera lui Meghan Roche a luat avânt, ea a decis să se alăture IMG Models. Cu toate acestea, mutarea a fost întâmpinată cu o dispută legală, deoarece fosta ei agenție, Women Management, a intentat un proces pentru încălcarea contractului. În prezent, ea are contract cu agenția de modele DNA. În ciuda provocărilor, traiectoria carierei lui Roche a continuat ascendent, cu campanii pentru branduri renumite precum Marc Jacobs și Miu Miu.

Leonardo DiCaprio are o afinitate pentru manechine. El s-a despărțit de modelul Camilla Morrone (25 de ani) în urmă cu un an. De atunci, s-a speculat că s-a iubit cu mai multe modele, printre care Gigi Hadid (28 de ani) și Eden Polani (19 ani), însă starul din Titanic nu a confirmat niciodată aceste zvonuri.

image
image
image
image
image
image
cub ioana ginghină cristian pitulice png
angelina jolie gettyimages jpg
Este vorba despre Nicole Cherry, artista care a plecat la căldură doar împreună cu soțul ei și câțiva prieteni
Natalia Mateut e prezentatoare la Antena Stars
Rona Hartner a lăsat în urmă ei multă durere și o fiică adolescentă de 15 ani, pe Sumayla
banner traistariu eurovision png
Cristian Țânțăreanu ar putea să-l ajute pe Columbeanu Sursa: Facebook
banner gabriela cristea png