"Clanul" Kardashian se măreşte! Khloe a devenit mamă pentru prima dată

simeon stalpnicul png
Khloe a devenit mamă pentru prima dată Foto:Getty

Khloe Kardashian a devenit mamă pentru prima oară joi, potrivit presei americane, după mai mulţi ani în care a relatat despre problemele sale de fertilitate în cadrul emisiunii de tip reality show ''Keeping Up with the Kardashians''. Clanul Kardashian devine din ce în ce mai numeros, în ultimele luni venind pe lume cel de-al treilea copil al lui Kim, dar şi primul bebeluş al mezinei, Kylie Jenner.

Vedeta a născut o fetiţă într-un spital din apropierea oraşului Cleveland, Ohio, joi dimineaţă, potrivit postului de televiziune Entertainment tonight, însă familia nu a confirmat vestea până în acest moment, relatează edition.cnn.com. 

Fetiţa lui Khloe este cel de-al treilea copil care vine pe lume anul acesta în familia Kardashian după ce Kim, sora mai mare a lui Khloe, a dat naştere unei fetiţe, Chicago, în ianuarie, cu ajutorul unei mame surogat, iar sora vitregă Kylie Jenner a născut-o în februarie pe Stormi. 

simeon stalpnicul png
Presa de peste Ocean vehiculează că Tristan ar fi înşelat-o de mai multe ori pe Khloe Foto:Arhivă personală

Khloe a rămas însărcinată, după ani întregi în care a urmat tot felul de tratamente din cauza problemelor de sănătate cu care se confrunta şi care o împiedicau să poată deveni mamă. Ea a anunţat în decembrie că este însărcinată cu primul copil, tatăl fiind iubitul vedetei, Tristan Thompson, jucător de baschet la echipa Cleveland Cavaliers. Cei dou au o relaţie cu suişuri şi coborâşuri, marcată de conflicte şi de zvonuri potrivit cărora Tristan nu este tocmai cel mai fidel iubit pe care o femeie l-ar putea avea. Jucătorul de baschet mai este tatăl unei fetiţe care a venit pe lume în anul 2016, în urma unei relaţii pe care a avut-o cu Jordan Craig, autoarea unui blog. 

cub ionita si viorica de la clejani (1) png
colaj loredana groza jpg
Athos Salome jpg
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
florin zalomir
cub cristian arsinel png
foto 1 bec economic jpg
Funeralii Alexandru Arșinel FOTO Inquam / George Călin
Mark Higgins primul din dreapta jos dupa stabilirea recordului mondial pe Transfagarasan foto arhiva personala jpeg
Delapidare  FOTO Poliția Română png
image
image
image
image
larisa dragulesu marian dragulescu si fiica lor beatrice
sotie Arsinel jpg
foto 1 arsinel Adevarul (7) jpg
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
FotoJet (4) jpg
Bella Hadid a plans in fiecare zi jpg