Controversatul film "Joker", încasări record în cinematografele româneşti, la debut

image
Jennifer Lopez (dreapta) interpretează rolul unei dansatoare la bară

Lungmetrajul „Joker”, cu Joaquin Phoenix în rol principal, a debutat în box office-ul românesc în weekend cu încasări de peste 2 milioane de lei. Filmul a stârnit controverse, iar mai mulţi oameni din Statele Unite ale Americii au părăsit sălile în care era proiectată pelicula, justificând că anumite secvenţe sunt de o violenţă extremă.

Filmul regizat de Todd Phillips, premiat la Veneţia cu Leul de Aur, a fost vizionat de 96.830 de spectatori şi a generat încasări de 2.110.334 de lei, potrivit cifrelor oferite News.ro de Cinemagia.

Arthur Fleck este un bărbat singuratic, abuzat, cu probleme mintale, care, pe măsură ce societatea continuă să îl respingă, adoptă un personaj ale cărui acţiuni devin violente.Filmul își concentrează acțiunea originală și nemaivăzută până acum pe marile ecrane în jurul unuia dintre cele mai controversate personaje negative din universul DC. Cu o viziune amplă și complexă, Phillips explorează traiectoria lui Arthur Fleck (Phoenix), un individ ignorat de societate, cu o personalitate imprevizibilă și fascinantă, care nu poate fi inclus în niciun stereotip. Ce se obține este un studiu de personaj disprețuit de societate care devine nu doar un sumbru caz social, ci și o poveste moralizatoare.

image
Joaquin Phoenix, în rolul lui Joker

Robert de Niro apare în rolul unei gazde de talk-show care îl face pe Joker să își piardă mințile. În King of Comedy, personajul lui De Niro, comediant ratat, răpea pe un moderator de succes, dar de data aceasta rolurile se vor inversa: De Niro va fi moderatorul plin de el.

image
Jennifer Lopez (dreapta) interpretează rolul unei dansatoare la bară Foto: Profimedia

Filmul „Hustlers: Striptease pe Wall Street”, cu Jennifer Lopez în rol principal, a coborât un loc în clasament. În al doilea weekend de la premieră, el a fost vizionat de 21.614 spectatori şi a generat încasări de 472.823 de lei. Pentru rolul deţinut în acest film, Jennifer a fost nevoită să înveţe să danseze la bară şi să frecventeze cluburile de noapte pentru a înţelege mai bine modul în care se desfăşoară activităţile din acel mediu.

meghan markle harry regina jpeg
cub bianca dragusanu sofia animat gif
meghan markle harry regina jpeg
regina elisabeta gettyimages 480918760 jpg jpeg
inger   brigitte pastrama 1 jpeg
Anamaria Prodan Laurențiu Reghecampf
gabriela cristea
BeFunky collage (12) jpg
Simona Halep, EPA jpg
accident jpeg
image
image
image
image
BeFunky collage (12) jpg
Adda
cub nicoleta luciu animat gif
simona gherghe
Adelina Pestrițu
Anamaria Prodan Laurențiu Reghecampf