Cum a sărbătorit Carla Bruni 13 ani de căsnicie cu Nicolas Sarkozy

Ultima actualizare:

    Carla Bruni zice că a fost atrasă de Sarkozy, nu de președinteFoto: Instagram
Carla Bruni zice că a fost atrasă de Sarkozy, nu de președinteFoto: Instagram

Ce a făcut Carla Bruni pentru a serba 13 ani de căsnicie cu Nicolas Sarkozy dezvăluie revista franceză ”Paris Match”. Ea vrea să arate lumii că s-a maturizat.

Carla Bruni lansează un album cu cântece dedicate soțului cu acest prilej. Când s-au căsătorit, nimeni nu credea că această căsătorie va fi de durată. Însă acum ea zice că sunt la fel de îndrăgostiți ca la început. După ce mandatul lui de președinte al Franței s-a încheiat, în 2012, ei și-au revenit la carierele lor de dinainte de etapa prezidențială. Sarkozy a publicat anul trecut o carte, iar acum Bruni va lansa un album muzical.

Carla Bruni, operată în secret

Carla Bruni refuză să îmbătrânească. Fosta primă-doamnă a Franței, ținută de liceu, privire magnetică

Primul album în 7 ani

Va fi primul album al Carlei Bruni cu cântece originale în care vorbește de iubirea care încă nu s-a stins în viața sa. Ea a recunoscut că, înainte de a-l cunoaște pe Nicolas Sarkozy, a fost imatură în dragoste. Se simțea vitează, liberă, dând mereu impresia că face numai ce vrea. După ce l-a cunoscut, a devenit important pentru ea fidelitatea. A făcut totul ca să-l cucerească, așa cum nu a făcut cu alții. Realția lor nu a fost luată în serios la început. Toată lumea credea că era intersată de el pentru că era președintele Franței. Însă ea a dovedit că nu era interesată decât de el. ”A fost o mare onoare pentru mine și un mare moment în viață, dar nu se poate spune că asta mă atrăgea, ceea ce mă atrăgea era el”, a spus vedeta. S-au căsătorit în 2007 și au împreună o fiică numită Giulia, de 9 ani. Ce a făcut Carla Bruni pentru a serba 13 ani de căsnicie a dezvăluit ” Paris Match”.

image
image
image
image
image
image
jennifer aniston  foro   Instagram jpg
AdelaPopescu ElenaCarstea jpg
Sofia Vicoveanca Mediafax Foto Silviu Matei jpeg
cub monica anghel png
cub randi png
cub andreea antonescu animat gif