Cum arată acum gașca vicleană a anilor ‘90 din „Melrose Place”? Cine a îmbătrânit vizibil

Dr. Michael Mancini
Dr. Michael Mancini

Melrose Place, serialul care a cucerit o bună parte din generația matură a anilor ’90, a fost o excepție de la regula celor deja cunoscute. De fapt, o combinație de Beverly Hills și Friends care nu avea cum să nu devină fenomen ca un serial clasic.

De fapt, Melrose Place s-a născut din franciza Beverly Hills 90210 și s-a dorit a fi nivelul următor, în sensul că personajele aduse laolaltă într-un complex sunt mult mai mature și mult mai viclene decât cele din serialul menționat.

O gașcă de adulți tineri care se mută într-un complex de apartamente, Melrose Place în Los Angeles, cu propriile drumuri, ambiții și caractere, ale căror povești se complică pe parcursul sezoanelor cu drame, intrigi amoroase și scandaluri suculente – personaje care s-au dezvoltat și au rămas și-acum în amintirea fanilor serialului.

Cum arătau actorii în anii ’90 și cum arată acum, la 20 de ani de la succesul Melrose Place?

Dr. Michael Mancini


    Dr. Michael Mancinifoto: Arhiva personală
Dr. Michael Mancinifoto: Arhiva personală

Culmea, este singurul personaj original care apare pe parcursul celor șapte sezoane ale serialului. Actorul Thomas Calabro a interpretat un personaj din ce în ce mai machiavelic, Dr. Michael Mancini. Dacă inițial era un soț devotat și ambițios în cariera medicală, pe parcursul sezoanelor devine un afemeiat viclean și meschin. După apariția în relansarea poveștii cu același nume, în 2009 – serial anulat curând – Calabro a jucat în Castle și NCIS. Actorul are 57 de ani acum și a fost însurat o singură dată – cu Elizabeth Pryor, cu care are 3 copii.

Vezi pe www.okmagazine.ro cum arată și ceilalți actori în prezent!

cub bia khalifa fulgy png
oana zavoranu si sotul
horoscop 26 martie jpg
cub bia khalifa png
cub valentina pelinel png
cub ravan popescu png
cub daniel nuță png
narcisa suciu si Daria jpg
image
image
image
image
image
image
narcisa suciu si Daria jpg
oana zavoranu si sotul
cub maurice munteanu razvan ciobanu png
Oana Roman si Isa jpg
FotoJet (3) jpg
FotoJet (2) jpg