Decizia incredibilă a soţiei lui David Duchovny, după ce el a înşelat-o cu 30 de femei

image
Téa Leoni (48 de ani) şi David Duchovny (53 de ani) au avut o căsnicie cu suişuri şi coborâşuri între anii 1997-2011fotografii: Guliver/getty/reuters

Starul din „Dosarele X”, David Duchovny, s-a întors în braţele soţiei, pe care a înşelat-o ani la rând. El şi Téa Leoni şi-au petrecut împreună vacanţa.

Au îngropat securea războiului! David Duchovny, cunoscut datorită rolului agentului Mulder din serialul „Dosarele X”, s-a întors la nevastă. Deşi actorul, în vârstă de 53 de ani, i-a „pus coarne” cu zeci de femei, actriţa Téa Leoni (48 de ani) l-a iertat şi l-a primit înapoi. Cei doi, care s-au despărţit în 2011, dar nu au divorţat, au fost surprinşi în tandreţuri în vacanţa pe care au petrecut-o, recent, în Fire Island, din New York.

simeon stalpnicul png

„Cei doi zâmbeau şi erau afectuoşi unul cu celălalt. Se ţineau de mână şi s-au sărutat. Păreau familia perfectă”, a declarat o sursă pentru revista „America’s Star”. David Duchovny, care are în cont 60 de milioane $, şi soţia sa s-au hotărât să mai dea o şansă căsniciei lor. Actorul a fost internat 35 de zile într-o clinică de reabilitare ca să-şi trateze dependenţa de sex, din cauza căreia l-a părăsit nevasta în 2008. Cei doi s-au căsătorit în 1997 şi au împreună o fată, Madelaine West (15 ani) şi un băiat, Kyd (12 ani).

A fost cuplat doi ani cu «agentul Scully»

David Duchovny şi Gillian Anderson (45 de ani) din serialul „Dosarele X” au fost parteneri şi în afara platourilor de filmare. Cei doi s-au despărţit recent, după aproape doi ani de relaţie. Potrivit unor surse din apropierea actriţei,”agenţii Mulder şi Scully” ar fi avut o relaţie strict sexuală, pentru că actorul era încă îndrăgostit de fosta nevastă.

BeFunky collage (6) jpg
gyuri pascu si daniela marin
bianca dragusanu
foto1 visarion alexa la tribunal Mediafax Foto Eduard Vinatoru jpeg
10 gina pistol rochie maria lucia hohan chefi la cutite 3 jpg jpeg
Printesa Diana Andrew Charles (sursa foto Hepta/colaj Click!)
vladimir putin si bomba nucleara
cub reghecamf bătaie png
Soldati ucrainieni pe frontul din Herson FOTO profimedia 0675801159 jpg
Bulgaria foto Unsplash jpg
image
image
image
image
Madonna și noul iubit (2) jpg
gyuri pascu si daniela marin
viorel lis si oana lis
helena christensen Sursă: Profimedia
BeFunky collage (6) jpg
nadine 1 66676000 jpeg