Demi Moore şi Ashton Kutcher se luptă pentru o avere de 290 de milioane de dolari!

Demi Moore a anunţat că va divorţa de soţul ei, Ashton Kutcher, după o căsnicie de 6 ani.  Ea a recunoscut că motivul separării este infidelitatea actorului şi a comentat că "există valori şi jurăminte care sunt menite să fie sacre".

Jurnaliştii de la Daily Mail scriu că "show-ul trebuie să continue" pentru Ashton Kutcher, care a fost văzut pe platourile de filmare de la serialul "Two and a Half Men", la doar câteva ore după ce Demi a intentat divorţ.

Acum, cei doi soţi trebuie să împartă convenabil averea de 290 de milioane de dolari. Potrivit Radar Online, actriţa a hotărât să pună punct căsniciei acum câteva săptămâni şi a fost în discuţii cu avocaţii pentru a stabili cum se va face partajul.

Cu mare tristeţe şi cu durere în suflet am luat hotărârea de a pune capăt căsătoriei mele cu Ashton. Pentru mine, ca femeie, mamă şi soţie, anumite valori morale şi jurăminte sunt sacre, astfel încât, judecând lucrurile în această lumină, am ales să-mi continui viaţa fără el", a declarat Moore pentru The Associated Press.

"Voi păstra mereu vie amintirea timpului petrecut cu Demi", a spus şi Kutcher pe pagina sa de Twitter. "A fi căsătorit este unul dintre cele mai grele lucruri din lume şi, din păcate, unul ce nu merge întotdeauna bine", a mai adăugat el.

"După mulţi ani, Demi este în sfârşit pregătită să treacă peste. Faptul că nu putea să aibă încredere în Ashton o îmbolnăvea", a declarat un apropiat al cuplului.

Demi Moore şi Ashton Kutcher s-au căsătorit în 2005.

Prințul Harry jpg
cub irina margareta nistor png
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg
femeie însărcinată sursa FOTO Pixabay
cub horoscop iertare png
cub cristina cioran png
razvan theodorescu 7699918 Mediafax Foto Cristian Radu Nema jpg
cub andreea esca png
image
image
image
image
image
image
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg
cosmin selesiB jpg
Kim Petras Sam Smith la Grammy 2023 profimedia 0754344361 jpg
cub bianca rus png
cub cristina cioran png
Prințul Harry jpg