Drew Barrymore a renunţat la filme pentru fetiţă

Ultima actualizare:
2013: Drew  Barrymore (Fotografii: Shutterstock)
2013: Drew Barrymore (Fotografii: Shutterstock)

Incredibil! Actriţa Drew Barrymore a anunţat că ia o pauză în carieră. În lipsa unor mari succese în carieră, în ultima vreme, ea a decis nu demult să se dedice celui mai important rol din viaţă, cel de mamă.

Anul trecut, în luna iunie, Drew Barrymore (38 de ani) a adus-o pe lume pe micuţa Olive. După şapte luni de experienţă ca mămică, actriţa şi-a dat seama că este mai bine să se dedice creşterii şi educaţiei fetiţei decât să accepte roluri mai puţin importante.

Are deja o avere acceptabilă, îşi permite să se retragă din lumea filmelor, pentru o vreme măcar. 

"Există uneori lucruri în care ai investit mult timp şi îţi spui, nu voi ajunge niciodată aici, fiindcă nu voi face nimic altceva corect", a spus Drew, referindu-se că nu se gândea niciodată că va lua o pauză în carieră şi, totuşi, a ajuns s-o facă, fiindcă şi-a dat seama că, dacă va continua să lucreze toate zilele şi nopţile, toate wee­kend-urile, educaţia copilului şi relaţia cu soţul său, consultant în domeniul artei, Will Kopelman, ar avea de suferit.

Născută la Culver City, California (SUA), Drew Blythe Barrymore provine dintr-o familie de actori renumiţi, bunicul său fiind legendarul actor de teatru John Barrymore, şi este fina faimosului regizor Steven Spielberg. La scurt timp după naşterea lui Drew, părinţii ei au divorţat.

2012

2013: Drew  Barrymore (Fotografii: Shutterstock)
2013: Drew Barrymore (Fotografii: Shutterstock)

Micuţa a apărut pe ecran la numai 11 ani, într-o reclamă la hrana pentru câini. La numai 7 ani, viitoarea actriţă a devenit celebră în filmul "E.T. Extraterestrul".

Vedeta bisexuală a fost măritată cu barmanul Jeremy Thomas, de la 20 martie la 20 aprilie 1994, cu actorul Tom Green, de la 7 iulie 2001 la 15 octombrie 2002. Din 2002 până în 2006, a trăit cu Fabrizio Moretti, baterist al trupei The Strokes. Între 2007 şi 2008 a avut o idilă cu actorul Justin Long. La 2 iunie 2012 s-a căsătorit cu Will Kopelman.

1982: În filmul “E.T. Extraterestrul”


    2013: Drew  Barrymore (Fotografii: Shutterstock)
2013: Drew Barrymore (Fotografii: Shutterstock)

Drew Barrymore are o avere de circa 40 de milioane de dolari. Ar fi putut să aibă mult mai mult, dacă nu ar fi "tocat" o mulţime de bani pe droguri. Celebritatea precoce nu i-a fost benefică. Descoperă alcoolul la 9 ani, fumează cannabis la 10 ani şi ia cocaină la 12 ani. Petrecerile ei de pomină ţin prima pagină a ziarelor. La 13 ani, intră la dezintoxicare, iar la 14 ani încearcă să se sinucidă. La 17 ani are a doua tentativă de sinucidere şi ajunge din nou la dezintoxicare.

- Primul rol important al precocei Drew Barrymore a fost în 1982, pe când avea 7 ani, în "E.T. Extraterestrul", film realizat de Steven Spielberg- În 1996, în "Scream" (Ţipi... sau fugi), şi în "Toţi spun: Te iubesc!", se bucură din nou de succes- Un alt succes îl înregistrează în 1998, datorită rolului din "O iubire ca-n poveşti"- În "Îngerii lui Charlie", din 2000, cariera ei este puternic relansată- Pentru rolul din "Grey Gardens", din 2009, primeşte Globul de aur- În "Amor la distanţă" (Going the Distance), din 2010, are ultimul rol mai important

image
image
image
image
image
image
5 ecaterina ladin 1 jpg jpeg
kim k jpg
Cleopatra Stratan e foarte încântată de colaborarea și prietenia cu soția lui Valentin Sanfira
banner anca badiu png
"Ne e bine de 14 ani încoace", spune Dan Cruceru despre jumatatea lui
aplicatii de spionaj jpeg
banner iosif rotariu png
banner georgiana lobonț png