Durii de la Hollywood, mielușei în preajma fiicelor lor. Sylvester Stallone și Dwayne Johnson, cei mai fericiți tați de fete


    Sylvester Stallone, 74 de ani, mândru de fiica lui Sistine, de 22 de ani, care este fotomodelfoto: Instagram
Sylvester Stallone, 74 de ani, mândru de fiica lui Sistine, de 22 de ani, care este fotomodelfoto: Instagram

S-au săturat să stea în casă și să se ferească de pandemie! Sylvester Stallone, 74 de ani, și-a scos fetele la o plimbare cu vaporașul în urmă cu câteva săptămâni, iar recent a organizat un concurs foto în vila din Los Angeles. Sistine, 22 de ani, i-a fost fotomodel. Dwayne ”The Rock” Johnson tună și fulgeră dacă îl deranjează cineva în timpul antrenamentului. Nu și când vine peste el... Jasmine de 5 ani.

Sylvester Stallone, 74 de ani, obișnuia să își petreacă vacanțele în St Tropez, Franța, dar pandemia de COVID-19 i-a dat peste cap planurile așa că și-a luat familia și a ieșit în largul coastelor californiene la bordul unui vas de mici dimensiuni. Asta se întâmpla în urmă cu două-trei săptămâni când starul din seria de filme ”Rambo” și ”Rocky” a făcut pe căpitanul și a închiriat un iaht de mici dimensiuni pentru a păstra tradiția familiei de a petrece o vacanță la început de an în largul mării. Recent, Stallone a revenit pe rețelele de socializare cu o nouă fotografie din timpul izolării la domiciliu. Actorul care are o avere estimată la 400 de milioane de dolari s-a pozat cu ”fata tatii”, Sistine, de 22 de ani, singura care a răspuns prezent la provocarea lui de a face un selfie împreună. Stallone a spus că anul de coșmar 2020 a fost ușor pentru el, datorită soției lui Jennifer Flavin, 51 de ani și fiicelor Sistine, 22 de ani, Sophia, 23 de ani și Scarlett, 18 ani.

Citește și:

Dwayne ”The Rock” Johnson e topit după fiica lui de 5 ani. E în stare de orice pentru ea

Dwayne Johnson revine în ring la 46 de ani


    Dwayne The Rock Johnson, 48 de ani, uriașul de 1,96 metri înălțime îmblânzit de Jasmine, de 5 anișorifoto: Instagram
Dwayne The Rock Johnson, 48 de ani, uriașul de 1,96 metri înălțime îmblânzit de Jasmine, de 5 anișorifoto: Instagram

Dwayne Johnson, mielușel în fața fetei lui de 5 ani

Dwayne Johnson, 48 de ani, s-a făcut coafeză cu mușchi, WC ambulant și a stat chiar și în cap pentru micuța lui Jasmine. Dwayne ”The Rock” Johnson are 1,96 metri înălțime și are un program de fitness extrem de solicitant și este foarte atent să nu piardă în greutate. Cunoscut ca fiind un dur pe marile ecrane mai ales datorită rolurilor din ”Fast and Furious” (2019), ”San Andreas” (2015) și ”Central Intelligence” (2016), Johnson a dat la propriu în mintea copiilor. Ce a făcut Dwayne Johnson de a stârnit admirația tuturor fanilor lui nu are nici o legătură cu imaginea de dur și bătăuș care l-a consacrat. Actorul care are o avere de peste 320 de milioane de dolari s-a fotografiat cu Jasmine în timp ce se plimbau prin curtea vilei lor din Hawaii și a subliniat că... fata este singurul om din lume care îi poate da peste cap antrenamentele fără să se enerveze.

cub toma caragiu png
cub irina margareta nistor png
cub adriana iliescu și eliza png
horoscop bani jpg
Nella Pignatelli webp
cub cristina cioran png
razvan theodorescu 7699918 Mediafax Foto Cristian Radu Nema jpg
mihai bendeac jpg
image
image
image
image
image
image
Kim Petras Sam Smith la Grammy 2023 profimedia 0754344361 jpg
cub bianca rus png
cub cristina cioran png
Prințul Harry jpg
mihai bendeac jpg
sotie tommy lee jpg