Dustin Diamond, Screech din „Salvați de clopoțel", a murit la 44 de ani. Actorul se lupta cu cancerul


    Actorul Dustin Diamond s-a stins din viață după ce a pierdut lupta cu cancerulFoto: Arhivă
Actorul Dustin Diamond s-a stins din viață după ce a pierdut lupta cu cancerulFoto: Arhivă

Actorul Dustin Diamond, care juca rolul lui Screech din „Salvați de clopoțel", a murit la vârsta de 44 de ani, în urma unei bătălii cumplite cu cancerul de gradul 4. Fanii serialului au primit cu greu vestea, deși știau condiția lui Dustin, având în vedere vârsta acestuia și viața pe care o avea în față.

Diamond aflase în urmă cu câteva luni că are cancer la plămâni în stadiul 4, iar medicii au fost extrem de rezervați cu privire la șansele sale de supraviețuire.

Dustin Diamond, răpus de cancer la doar 44 de ani

Potrivit TMZ, actorul era susținut de aparate, care îl țineau în viață, însă a pierdut bătălia cu boala în cele din urmă, conform unor informații făcute publice de un purtător de cuvânt al lui Diamond. Acestuia i-a fost alături iubita până în ultimul moment. „Dustin nu a suferit. Nu a trebuit să suporte durerea. Pentru asta, suntem recunoscători”, au transmis apropiații, potrivit Daily Mail.

Dustin a aflat cumplitul diagnostic după nu s-a simțit bine câteva zile la rând, acuzând din plin faptul că îl doare „tot corpul". A fost internat, i s-au făcut unele teste, iar rezultatele au confirmat cele mai negre vise ale actorului. Dustin a fot diagnosticat cu cancer în stadiul patru, iar medicii nu i-au dat prea multe șanse de a putea învinge boala.

Dustin Diamond, celebru odată cu serialul „Salvați de clopoțel"

Actorul a făcut parte din distribuţia originală a popularului serial din anii 1990, „Salvaţi de clopoţel”, care a avut patru sezoane şi un serial derivat intitulat „Saved by the Bell: The College Years”.

Dustin Diamond a fost singurul membru al distribuţiei originale care nu a fost chemat la reuniunea distribuţiei de anul trecut prin intermediul platformei Peacock. „Este ceva în care am pus multă energie și timp (n.r. proiectul Salvați de clopoțel). Cum să ai „Salvați de clopoțel" fără Screech? Corect? Pare o oportunitate ratată", comenta Diamond în luna februarie a lui 2020.

FotoJet (11) jpg
mihai voropchievici 1 jpeg
FotoJet (10) jpg
Luna sangerie horoscop shutterstock 2162086307 jpg
front 2 (captura video) jpg
foto1 jpg
alexandra dinub jpg
avalansa cabana capra FOTO IPJ Arges jpg
image
image
image
image
image
image
sotie tommy lee jpg
front 2 (captura video) jpg
FotoJet (11) jpg
oana roman marius elisei
FotoJet (8) jpg
cub nicoleta voicu png