Elizabeth Hurley, fotomodel la 56 de ani. Actrița pozează sexy pentru a-și vinde propria colecție de haine


    Elizabeth Hurley își încântă fanii cu poze în custom de baiefoto: Instagram
Elizabeth Hurley își încântă fanii cu poze în custom de baiefoto: Instagram

Elizabeth Hurley a devenit fotomodel la 56 de ani. Actrița britanică este imaginea propriei colecții de lenjerie intimă și accesorii vestimentare și pozează sexy îmbrăcată sumar. Ea a postat recent o fotografie în care apare acoperită cu o eșarfă peste sâni și cu o pereche de bikini mov.

Elizabeth Hurley a povestit pentru revista Hello că este foarte atentă la ce mănâncă, face mult sport și evită razele soarelui pentru a nu-i îmbătrâni tenul. Ea și-a lansat propria companie de haine în plină pandemie, în 2020 și le demonstrează colegelor ei mai tinere că nu are nevoie să apeleze la serviciile fotomodelelor tinere pentru că... se descurcă și singură. Ea locuiește cu fiul ei de 19 ani și nu are nevoie de prea multă lume în viața ei. Ea a recunoscut că în ultimii doi ani, din cauza pandemiei, Damian a stat în casă cu bunica, mama și două mătuși și a s-a rupt complet de gașca lui de prieteni. De aceea, vrea ca Damian să își ia zborul și să devină cât mai curând un bărbat independent, pentru că în prezent este doar... ”băiatul mamei”.


    Elizabeth Hurley a pozat sexy, acoperită doar cu eșarfele produse de companie eifoto: Instagram
Elizabeth Hurley a pozat sexy, acoperită doar cu eșarfele produse de companie eifoto: Instagram

Citește și:

Uite ce sexy e Elizabeth Hurley la 52 de ani! Care sunt secretele divei

De la ea a moştenit Elizabeth Hurley genele bune, mama ei împlineşte 80 de ani şi se ţine bine

Cum reușește Elizabeth Hurley să se mențină tânără?

Elizabeth Hurley susține că nu mănâncă decât o singură masă pe zi, la prânz. Aceasta constă în multe fructe şi legume, carne de pasăre şi peşte. Ea nu pune deloc gura pe dulciuri. Însă de Sărbători îşi permite o tabletă de ciocolată neagră sau o linguriţă de îngheţată, niciodată ambele. Face zilnic gimnastică și înoată între 30 și 45 de minute în fiecare zi şi doarme opt ore pe noapte.  Medicul nutriţionist i-a interzis să mai bea cafea şi vin, dacă vrea să nu-şi strice tenul şi să nu se îngraşe. S-a conformat şi acum bea doar vodcă în care pune apă minerală şi lămâie.

mihai voropchievici 1 jpeg
foto1 jpg
Luna sangerie horoscop shutterstock 2162086307 jpg
FotoJet (11) jpg
front 2 (captura video) jpg
FotoJet (4) jpg
FotoJet (10) jpg
Alina jpeg
image
image
image
image
image
image
sotie tommy lee jpg
front 2 (captura video) jpg
FotoJet (11) jpg
oana roman marius elisei
FotoJet (8) jpg
cub nicoleta voicu png