Eva Longoria a fost în vie să culeagă strugurii. De ce a făcut asta actrița din ”Neveste Disperate”?


    Eva Longoria, 46 de ani, și-a stricat manichiura strângând struguri, la o vie din Californiafoto: Instagram
Eva Longoria, 46 de ani, și-a stricat manichiura strângând struguri, la o vie din Californiafoto: Instagram

Eva Longoria, în vârstă de 46 de ani, și-a surprins iar fanii cu o poză neașteptată mpostată pe contul ei de Instagram. Actrița care are o avere de 80 de milioane de dolari și-a stricat manichiura făcând munca de jos. Ea a explicat de ce a făcut acest gest spunând că vrea să îi dea o educație aleasă fiului ei de trei ani, Santiago.

Eva Longoria, în vârstă de 46 de ani, a ajuns iar la munca de jos. Actrița s-a pozat în timp ce strângea strugurii dintr-o podgorie din California. Ea a luat o pauză de la filmări pentru a transmite un mesaj de impact public privind o categorie socială defavorizată. Actrița din ”Neveste disperate” a vrut să încerce pe propria piele munca inumană din fermele din Florida și California și a fost să strângă struguri la o podgorie renumită. Ea vrea să se implice activ în susținerea muncitorilor din podgorii și în justa recunoaștere a activității lor. Eva a ținut să precizeze că se ocupă de mai multe organizații caritabile care vin să susțină familiile nevoiașe. În cazul zilierilor care muncesc pe plantații principala problemă este cea a asigurărilor de sănătate și a asigurărilor sociale, pe care angajatorii de cele mai multe ori nu le plătesc.

Citește și:

Eva Longoria își vinde locuința din Los Angeles! Cum arată vila de 3,7 milioane $

Eva Longoria, siluetă de vis la 45 de ani! Care sunt secretele actriței

Eva Longoria, măritată cu un milionar

Eva Longoria este măritată cu afaceristul Jose Baston din anul 2016, după ce atrecut prin două căsnicii ratate cu Tony Parker (2007-2011) şi Tyler Christopher (2002-2004). Actriţa care are o înălţime de doar 1,57 metri şi-a început cariera în 2000. Are o avere de peste 80 de milioane de dolari. Longoria aşteaptă lansarea noului său film ”The Boss Baby: Family”. De asemenea se pregăteşte să turneze filmul ”Unplugging”, la care îşi va face debutul şi ca regizoare. Jose Baston este un om de afaceri care are o avere estimată la 25 de milioane de dolari.

cub camelia șucu (1) png
cub ioana nastase png
Horoscop zilnic 31 mai 2022 jpg
Actrița Kirstie Alley și John Travolta
lia bugnar anghel damian theo rose foto CANCAN (2) jpg
accident pasajul unirii 6 decembrie 2022 (7) png
Kirstie Alley jpg
foto1 fratiiB jpg
image
image
adevarul.ro
image
image
image
image
lia bugnar anghel damian theo rose foto CANCAN (2) jpg
Actrița Kirstie Alley și John Travolta
profimedia 0742415693 jpg
FotoJet jpg
Kanye West
Kirstie Alley jpg