Eva Longoria dă lecții de gimnastică pentru fanele ei. Actrița din ”Neveste disperate”, pozată fără machiaj la prima oră a zilei

Ultima actualizare:

    Asta face Eva Longoria la prima oră a diminețiifoto: Instagram
Asta face Eva Longoria la prima oră a diminețiifoto: Instagram

Eva Longoria, de 46 de ani, dă lecții de gimnastică pentru fanele ei. Actrița din serialul ”Neveste Disperate” a postat recent o fotografie din timpul ședinței de gimnastică matinale. Ea a insistat că acesta este secretul tinereții ei și a punctat că exercițiile matinale îi fac ziua mai frumoasă pentru că eliberează în organism endorfinele și dopamina necesare pentru buna desfășurare a activităților de peste zi.

Eva Longoria, de 46 de ani, susține că secretele unei siluete impecabile constau în trei lucruri simple: să îți asiguri fericirea zilnică alături de cei dragi, să mănânci cât și cum trebuie și să faci mișcare. Actrița din serialul de televiziune ”Neveste disperate” a fost extrem de solicitată de fanele ei care au întrebat-o cum a reușit să se mențină la fel de slabă și după ce l-a adus pe lume pe fiul ei Santiago, în urmă cu mai bine de trei ani. După ce a explicat detaliat regimul alimentar pe care îl ține, experimentele cu dieta bazată pe carne și grăsimi care au eșuat în urmă cu șapte ani și că mănâncă de cinci ori pe zi câte puțin și numai hrană sănătoasă, Eva Longoria a început să dea lecții de yoga și de gimnastică pentru fanele ei. Ea a început să posteze încă de acum două luni imagini cu ea la sala de fitness și din timpul exercițiilor de gimnastică din fiecare dimineață. Recent a revenit cu o nouă fotografie în care apare nemachiată și, surprinzător, fără niciun rid pe chip.

Citește și:

Eva Longoria, siluetă de vis la 45 de ani! Care sunt secretele actriței

Eva Longoria încinge atmosfera: actrița din Neveste Disperate pozează sexy în bikini

Eva Longoria, un model de succes pentru multe femei din lume

Eva Longoria este măritată cu afaceristul Jose Baston din anul 2016, după ce atrecut prin două căsnicii ratate cu Tony Parker (2007-2011) şi Tyler Christopher (2002-2004). Actriţa care are o înălţime de doar 1,57 metri şi-a început cariera în 2000. Are o avere de peste 80 de milioane de dolari. Longoria aşteaptă lansarea noului său film ”The Boss Baby: Family”. De asemenea se pregăteşte să turneze filmul ”Unplugging”, la care îşi va face debutul şi ca regizoare. Jose Baston este un om de afaceri care are o avere estimată la 25 de milioane de dolari.

image
image
image
image
image
image
drew jpg
jennifer aniston  foro   Instagram jpg
AdelaPopescu ElenaCarstea jpg
Sofia Vicoveanca Mediafax Foto Silviu Matei jpeg
cub monica anghel png
cub randi png