Eva Longoria, o mamă foarte atenta la alimentația sănătoasă a copilului ei

Ultima actualizare:

    Eva Longoria, o mamă exagerat de grijulie cu băiatul ei Santiago, de doar doi anișorifoto: Instagram
Eva Longoria, o mamă exagerat de grijulie cu băiatul ei Santiago, de doar doi anișorifoto: Instagram

Eva Longoria, 45 de ani, cea mai fericită mămică din lume. Actrița a postat recent o fotografie alături de fiul ei Santiago, de doi ani. Ea le sfătuiește pe toate mămicile din lume să fie atente la alimentația copiilor în primii ani de viață pentru că acest lucru este foarte important pentru dezvoltarea lor.

Implicată în campania umanitară ”No Kid Hungry” care are ca scop strângerea de provizii alimentare pentru orfanii și copiii din familiile nevoiașe din SUA, Eva Longoria a postat o fotografie alături de fiul ei Santiago, de doi anișori. Actrița de 45 de ani a transmis un mesaj mamelor din lumea întreagă să susțină cauza umanitară, dar să fie atente și la alimentația copiilor lor. Longoria a punctat că o alimentație bazată pe fast food nu are cum să asigure necesarul de proteine și nutrienți vitali pentru organismul unui copil în creștere. Ea a explicat cât de mult se ”luptă” cu Santiago să bea lapte, să mănânce crudități și să bea suc de portocale după ce își mănâncă cerealele de dimineață. Longoria povestește că se trezește noaptea când îi vine în minte gândul că Santiago nu și-a mâncat banana sau a uitat să îi dea să mănânce pasta de crudități la prânz.

Citește și:

Cât e de sexy! Cum s-a pozat Eva Longoria la plajă

Eva Longoria, fără machiaj la cumpărături. Fanii abia au recunoscut-o

Eva Longoria, măritată de trei ori

Eva Longoria este măritată cu afaceristul Jose Baston din anul 2016. Ea a mai fost măritată cu Tony Parker (2007-2011) și Tyler Christopher (2002-2004). Actrița care are o înălțime de doar 1,57 metri și-a început cariera în 2000. În ultimii zece ani ea a povestit de nenumărate ori că cel mai mare of al ei este că nu a devenit mamă mai devreme. Ea are o avere estimată la peste 85 de milioane de dolari.

image
image
image
image
image
image
jennifer aniston  foro   Instagram jpg
AdelaPopescu ElenaCarstea jpg
Sofia Vicoveanca Mediafax Foto Silviu Matei jpeg
cub monica anghel png
cub randi png
cub andreea antonescu animat gif