Eva Longoria, siluetă de vis la 45 de ani! Care sunt secretele actriței


    Diva are o sală de gimnastică bine utilată în luxoasa ei casă
Diva are o sală de gimnastică bine utilată în luxoasa ei casă

Arată superb, la fel cum o ştim dintotdeauna! Eva Longoria a dezvăluit care sunt secretele siluetei sale de invidiat. Diva face antrenamente de fitness şi e atentă la alimentaţie.

Actriţa Eva Longoria, de 45 de ani, devenită celebră datorită rolului din serialul ”Neveste Disperate”, a postat recent o fotografie din timpul antrenamentelor de fitness. Cu această ocazie a prezentat sala de gimnastică bine utilată din luxoasa sa locuinţă situată pe colinele Hollywood-ului. Eva a dezvăluit că secretele siluetei sale de vis sunt bicicleta, alergarea, gimnastica şi exerciţiile cardio,  pe care le face timp de cel puţin 90 de minute pe zi. În plus, înoată în medie 30 de minute, zilnic, face saună şi merge la masaj de trei ori pe săptămână. De asemenea, e extrem de atentă la ce mănâncă. Exceptând carnea de peşte şi grătarul de pui, Longoria mănâncă mai mult fructe şi legume.

Ea a declarat că a încercat să mănânce doar alimente vegan, dar a renunţat. A încercat apoi dieta carnivoră, dar nu s-a simţit bine şi a ajuns la concluzia că trebuie să ”consume din toate câte puţin pentru a nu duce lipsă de vitamine şi proteine”. Ea a explicat cât de mult se ”luptă” cu fiul ei Santiago, de 2 ani, să bea lapte, să mănânce crudităţi şi să bea suc de portocale după ce îşi mănâncă cerealele de dimineaţă. Pe toată durata pandemiei, Eva s-a menţinut activă. Este măritată cu afaceristul Jose Baston din anul 2016, după două căsnicii ratate cu Tony Parker (2007-2011) şi Tyler Christopher (2002-2004).

Actriţa care are o înălţime de doar 1,57 metri şi-a început cariera în 2000. A mărturisit că oful ei cel mai mare este că nu a devenit mamă mai devreme. Are o avere de peste 85 de milioane de dolari. Longoria aşteaptă lansarea noului său film ”The Boss Baby: Family”. De asemenea se pregăteşte să turneze filmul ”Unplugging”, la care îşi va face debutul şi ca regizoare.

cub horoscop 1 gif
cub gazi demirel png
Carmen Bruma face sport
cub oana roman png
înșelat jpg
cub dinu maxer fiul png
bogdan ioan la vocea  jpg
angela similea
image
image
image
image
image
image
bogdan ioan la vocea  jpg
cub oana roman png
Jorge, aici alături de fosta  soţie, Alina, şi de fetiţa lor, Karina, acum în vârstă de 5 ani, pe vremea când formau o familie fericită jpeg
sergiu nicolaescu 2011 JPG
angela similea
baza jill biden 2 (captura video) jpg