EXCLUSIV! Jennifer Aniston: «Lucrez chiar şi 17 ore pe zi»

Ultima actualizare:

    «Ca să fiu un şef de coşmar, mi-am imaginat că sunt bărbat!»
«Ca să fiu un şef de coşmar, mi-am imaginat că sunt bărbat!»

Filmul “Şefi de coşmar”, ne-o arată pe Jennifer Aniston într-o ipostază nemaiîntâlnită. E o şefă dură, care îşi terorizează angajaţii şi care, fiţi atenţi!, e obsedată de sex!

Vă prezentăm, în continuare, un interviu spumos, pe care actriţa l-a acordat recent.

Eşti obsedată de sex în filmul "Şefi de coşmar". Cum te-ai simţit în pielea unui personaj atât de diferit faţă de ce ai interpretat până acum?

Mi-a plăcut foarte mult. A fost extrem de amuzant. Interpretarea acestui personaj a fost şi pentru mine o experienţă cu totul diferită. Am jucat multe roluri foarte amuzante, dar la acesta m-am distrat cel mai tare. A fost minunat faptul că am avut multă libertate în interpretare. Dialogurile şi toate scenele au fost grozave.

A fost măritată cu Brad Pitt

simeon stalpnicul png

Cum ai caracteriza-o pe Dr. Julia Harris, personajul despre care vorbim?

În ciuda faptului că este un dentist responsabil, mai este şi nimfomană. Este periculoasă în toate sensurile posibile. Ea nu se consideră astfel, dar sigur a frânt multe inimi.

Acum se iubeşte cu un alt actor, Justin Theroux

simeon stalpnicul png

Crezi că acest film va schimba perspectiva oamenilor asupra ta?

Sper să o schimbe, tocmai pentru că este un rol diferit.

Ce apreciezi cel mai mult la viaţa de actriţă?

Sunt foarte mulţumită de cariera mea. Iubesc ceea ce fac, oamenii cu care lucrez şi platourile de filmare. Dar există şi momente foarte grele. Lucrez uneori şi 13, 15 sau chiar 17 ore pe zi.

În această meserie, trebuie să iubeşti cu adevărat ceea ce faci şi să încerci să te distrezi cât mai mult. Dacă nu te simţi bine pe platourile de filmare, atunci n-are rost să continui, pentru că este foarte mult de muncă.

Am avut parte şi de clipe dificile sau de oameni mai puţin plăcuţi, dar m-am gândit că viaţa e prea scurtă pentru a sta furioasă. În această industrie, nu există loc pentru nervi.

Se pare că, la Hollywood, femeile sunt privite din ce în ce mai îndrăzneţ. Acum, rolurile feminine sunt mult mai agresive, nu crezi?

Sunt de acord. Sper să continue acest trend. Cred că e un lucru foarte bun, pentru că tendinţa generală e ca bărbaţii să susţină comediile.

Cu toţii ştim supercomediile cu Adam Sandler, Ben Stiller sau Jim Carrey. Dar există şi foarte puţine astfel de filme cu femei, aşa că a fost foarte interesant pentru mine să particip la acest fenomen.

A devenit celebră datorită rolului Rachel din serialul “Friends”

simeon stalpnicul png

Ce părere ai despre femeile cu un caracter sexist?

Cred că acest aspect a fost cel mai amuzant lucru la personajul meu: să fiu o femeie cu personalitatea unui bărbat. Mi-am imaginat că joc rolul unui bărbat şi a fost extrem de amuzant.

Crezi că bărbaţii sunt speriaţi de femeile mature şi sigure de sexualitatea lor?

Da. Cred că bărbaţii sunt, în general, intimidaţi de femeile încrezătoare, indiferent de vârsta pe care o au.

Dar tu, pe măsură ce înaintezi în vârstă, cum te simţi?

Sunt încrezătoare în forţele mele şi, da!, sunt mulţumită de corpul meu. Pot spune chiar că sunt mult mai sigură pe mine acum, decât la 20 de ani.

Care a fost cea mai dificilă slujbă pe care ai avut-o?

Am fost curier pe bicicletă, în New York, pe la 19 ani.

Filmul “Şefi de coşmar” este distribuit de PRO Video şi se găseşte în format DVD (51,9 RON) şi Blue-ray (79,9) în toate magazinelşe de specialitate

simeon stalpnicul png

Care a fost cel mai urât lucru care ţi s-a întâmplat la acest job?

Am intrat cu viteză foarte mare într-o uşă care s-a deschis în faţa mea. N-am deloc simţul coordonării, sunt neîndemânatică şi nu trebuie să mi se permită să merg pe bicicletă.

Una dintre cel mai bine cotate actriţe de la Hollywood este, fără doar şi poate, Jennifer Aniston. Dar, până să ajungă la acest statut, a trecut prin multe...

S-a născut la 16 februarie 1969, în Sherman Oaks, Los Angeles, California; Părinţii ei se numesc Nancy Dow şi John Aniston. Mama are descendenţe scoţiene şi italiene, iar tatăl este grec, originar din Creta;Mai are doi fraţi vitregi: John Mellick (din partea mamei) şi Alex Aniston (din partea tatălui);A copilărit în Grecia, dar a studiat la New York şi a jucat pe Broadway;A moştenit pasiunea pentru teatru şi film de la părinţii ei, amândoi fiind actori celebri în SUA;A debutat în televiziune în 1990, în show-ul "Molloy". Marea provocare a venit în 1994, o dată cu rolul Rachel din celebra serie "Friends". Iniţial, a mers la audiţii pentru rolul Monicăi, dar "partitura" i-a fost oferită lui Courtney Cox. Şi în ziua de azi, cele două actriţe au rămas foarte bune prietene; S-a iubit cu interpretul Adam Duritz, a fost logodită cu actorul Tate Donovan, s-a măritat cu Brad Pitt. Pe atunci, actorul era prea puţin cunoscut. Cei doi au divorţat, totuşi, după 5 ani de mariaj. Au urmat câteva relaţii pasagere, dar acum pare să aibă iar o relaţie serioasă. Se iubeşte cu Justin Theroux, actor, regizor şi scenarist american.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ebrahim Raisi FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Michelle Obama  sursa foto   Shutterstock jpg
image png
jkvhbklkl jpg
eva longoria rochie elie saab cannes2024 profimedia jpg
anca badiu jpeg
WhatsApp Image 2024 05 19 at 15 33 54 jpeg
banner loredana groza png
florin piersic jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net