Fiica lui Kate Moss, copie la indigo a mamei. Adolescenta a întors toate privirile cu o rochie transparentă

Ultima actualizare:
Kate Moss, în anul 1993
Kate Moss, în anul 1993

Frumusețea și eleganța circulă în familia modelului britanic Kate Moss. Ea este una dintre cele mai apreciate fotomodele a tuturor timpurilor, însă fiica sa, Lila Grace, de 17 ani, îi calcă pe urme și are potențialul de a deveni un nume important în industria modei. Acest lucru l-a demonstrat recent, când a apărut îmbrăcată într-o ținută extrem de provocatoare, care a amintit de o apariție a mamei sale.

Kate Moss are toate motivele să fie mândră! Fiica ei Lila Moss, în vârstă de 17 ani îi calcă pe urme. Lila nu se sfiește să sfideze gravitația defilând pe podium pe tocuri înalte de aproape 10 cm și să îmbrace ținute sexy, așa cum a demonstrat-o recent, la o petrecere la care a participat alături de celebra sa mamă și de iubitul modelului, Nikolai von Bismark. 

Adolescenta a purtat o rochie maxi neagră transparentă, amintind de la look-ul afișat de mama sa la petrecerea Elite Model Agency Look of the Year 1993, în urmă cu 27 de ani. Dacă fiica și-a expus trupul sculptat, Kate Moss a ales o ținută mai cuminte: o rochie lungă dintr-un material fluid, o eșarfă asortată și pantofi cu platformă.

Lila Moss este deja curtată de marile nume din industria modei
Lila Moss este deja curtată de marile nume din industria modei

Lila a devenit imaginea Marc Jacobs Beauty

Este clar că în lumea modei, așchia nu sare departe de trunchi. Exemple celebre sunt Kaia, fiica lui Cindy Crawford, Ireland Baldwin fiica lui Kim Basinger și Lilly-Rose Depp, fiica Vanessei Paradis. Recent Lila a prins un contract la care alte fotomodele nici măcar nu îndrăznesc să viseze. Este imaginea colecției Marc Jacobs Beauty. 


    Lila Moss este deja curtată de marile nume din industria modei Sursă foto: Instagram
Lila Moss este deja curtată de marile nume din industria modei Sursă foto: Instagram

Cum a devenit celebră Kate Moss?

Katherine Ann Moss s-a născut în Croydon, Londra și a fost recrutată ca fotomodel la 14 ani de Sarah Douglas, fondatoarea companiei Storm Model management. A devenit faimoasă în anii 1990 deși era adesea acuzată că nu este suficient de rotunjoară la corp și nu avea trăsături perfecte, ca de păpușă. 

image
image
image
image
image
image
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
banner Vero Căliman png
Shakira si Pique jpeg
banner jador png
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net