FOTO Ashton Kutcher, primele imagini cu fetiţa. Cu cine seamănă micuţa

Ultima actualizare:

    Mila Kunis şi Ashton Kutcher au devenit părinţi pentru prima datăfoto: Instagram
Mila Kunis şi Ashton Kutcher au devenit părinţi pentru prima datăfoto: Instagram

Ashton Kutcher şi Mila Kunis se bucură îmrepună de primul lor copil. Micuţa Wyatt Isabelle, aşa cum a fost botezată de părinţi, s-a născut marţi noapte, la o clinică din Los Angeles.

Numele micuţei a stârnit deja numeroase controverse printre fani, care nu înţeleg de ce primul ei prenume este unul masculin. Gurile rele spun că relaţia actorului cu Demi Moore ar fi avut o influenţă asupra alegerii, mai ales că fost lui soţie le-a dat fetelor sale nume ciudate: Rumer, Scout şi Tallulah.

Maestru al farselor, actorul de 36 de ani şi-a pus fanii într-o mare dilemă. Acesta a postat pe o reţea de socializare un colaj de şase fotografii cu bebeluşi, în dreptul căreia Ashton i-a intrebat care dintre ei este fetiţa lor: „Ghiciţi, care este al nostru? Nu contează oricum, toţi bebeluşii sunt drăguţi!”

Cei şase bebeluşi i-au pus în dilemă pe fani
Cei şase bebeluşi i-au pus în dilemă pe fani

Starul din „Doi bărbaţi şi jumătate” pare pus pe glume de când a devenit tată. Printre fotografiile bebeluşilor, Ashton a inserat imaginile unui câine şi a unei lame. „Să aibă ochişorii mamei sau năsucul lui tati?”, ar părea să transmită haioasa poză.


    foto: Instagram
foto: Instagram

Mila Kunis, în vârstă de 31 de ani, şi Ashton Kutcher, în vârstă de 36 de ani, care s-au logodit în luna februarie, au ajuns la centrul medical Cedars-Sinai din Los Angeles marţi dimineaţă, în jurul orei locale 6.00, iar în seara acelei zile actriţa a născut o fetiţă.

image
image
image
image
image
image
Ramona Olaru jpeg
image png
dorian popa hp jpg
image png
colaj gina pistol  irina fodor png
iulia albu si mike instagram jpg
banner oana moșneagu vlad gherman png
banner gabriela cristea png