FOTO: Celebrităţi moarte în condiţii misterioase

Natalie Wood. După aproape 30 de ani, ancheta în cazul morţii prin înec al lui Natalie Wood este redeschisă întrucât au fost găsite informaţii suplimentare. Celebra actriţă din filmul „Rebelă fără cauză" a fost găsită fără suflare la 29 noiembrie 1981, la vârsta de 43 de ani. Circumstanţele morţii ei nu au fost însă pe deplin elucidate nici astăzi.

George Reeves. Starul din „Aventurile lui Superman" a fost găsit fără viaţă în locuinţa personală la 16 iunie 1959, împuşcat în cap. Deşi verdicul justiţiei a fost clar - sinucidere - mulţi dintre fanii actorului cred că acesta a fost asasinat. Mulţi dintre aceştia chiar au somat autorităţile să caute, în locuinţa sa, urme de kriptonită.

Marilyn Monroe. Simbolul frumuseţii din filmele americane a murit la vârsta de 36 ani, la 5 august 1962. În urma anchetei oficiale, decesul a fost pus pe seama unei supradoze de somnifere, însă cele mai multe teorii indică legături strânse cu fostul preşedinte american John F. Kennedy. Prin gestul său de a-i cânta acestuia celebrul „Happy Birthday, Mr. President", Marilyn Monroe a inspirat o mulţime de fani din toate colţurile lumii, care le cântă, chiar şi preşedinţilor lor de asociaţii minore, aceeaşi melodie, cu acelaşi entuziasm.

Citeşte despre alte personalităţi moarte în condiţii suspecte pe adevarul.ro.

cub bia khalifa fulgy png
horoscop 26 martie jpg
cub bia khalifa png
cub valentina pelinel png
narcisa suciu si Daria jpg
cub ravan popescu png
cub daniel nuță png
maxresdefault jpg
image
image
image
image
image
image
narcisa suciu si Daria jpg
oana zavoranu si sotul
cub maurice munteanu razvan ciobanu png
Oana Roman si Isa jpg
FotoJet (3) jpg
FotoJet (2) jpg