Fotomodelele din clipul «Freedom», ultim omagiu pentru George Michael

simeon stalpnicul png
Cele cinci protagoniste ale videoclipul piesei ”Freedom! '90” foto: thegroundmag.com

Naomi Campbell, Linda Evangelista, Christy Turlington şi Cindy Crawford, supermodelele care au apărut în videoclipul cântecului ”Freedom! '90”, lansat de George Michael în 1990, i-au adus un ultim omagiu artistului britanic.

Acestea au publicat pe reţelele de socializare mesaje emoţionante pentru cântăreţul care a murit duminică, la 53 de ani.

Celebrul supermodel britanic Naomi Campbell  a publicat duminică un mesaj pe reţeaua de socializare Instagram, potrivit news.ro.

”E o pierdere prea mare! Odihneşte-te în pace, George Michael! Ai fost omul cu o voce de aur şi de înger. Videoclipul «Freedom! '90» a fost o onoare pentru mine”, a scris Naomi Campbell.

Linda Evangelista, un alt model care a apărut în acel videoclip, a folosit tot reţeaua de socializare Instagram.

”Inima mea e sfărâmată dincolo de cuvinte, sunt devastată. Încă o pierdere tragică. Odihneşte-te în pace, dragul meu George!”, a scris Linda Evangelista.

Christy Turlington: ”E un Crăciun trist şi deprimant fără tine, George Michael. Îţi mulţumesc pentru muzica ta plină de suflet şi pentru inima ta deschisă”, a scris Christy Turlington.

Celebrul model american a publicat apoi o a doua fotografie pe Instagram, care o prezintă alături de cântăreţ şi de Linda Evangelista, în timpul filmărilor de la videoclipul piesei ”Freedom! '90”.

Supermodelul american Cindy Crawford a folosit mai întâi reţeaua de socializare Twitter pentru a publica un mesaj referitor la decesul artistului britanic: ”Mă simt onorată că am luat parte la realizarea videoclipului piesei «Freedom! '90» a lui George Michael. Curajul lui a fost o sursă de inspiraţie pentru noi toţi. Odihneşte-te în pace!”.

Videoclip cu un succes răsunător

În videoclipul piesei ”Freedom! '90”, cele cinci supermodele nu au jucat rolurile unor iubite ale lui George Michael, ci au mimat versurile piesei în faţa camerei de filmat, în diverse ipostaze provocatoare. Ideea unui astfel de scenariu aparţinea lui Bryan Ferry, care realizase un clip similar în 1985 pentru single-ul ”Slave to Love”. În videoclipul piesei ”Freedom! '90” au apărut, de asemenea, cinci modele masculine - John Pearson, Mario Sorrenti, Scott Benoit, Todo Segalla şi Peter Formby.

simeon stalpnicul png
George Michael

Videoclipul a fost regizat de David Fincher, pe atunci un cineast emergent, al cărui stil noir şi grafic, reliefat prin culori puternice, în special violet, şi predilecţia pentru interioare deteriorate şi intrigi reci şi tăioase l-au ajutat să se remarce cu un an în urmă, odată cu lansarea videoclipului piesei ”Express Yourself” interpretată de Madonna.

Cântăreţul a murit la 53 de ani

Cântăreţul George Michael a murit duminică, la vârsta de 53 de ani, a anunţat agentul său de presă, citat de BBC. Cântăreţul britanic, care s-a lansat cântând în grupul pop Wham! din anii 1980 şi şi-a construit apoi o carieră de succes în calitate de artist solo, ”a murit împăcat în reşedinţa lui”, potrivit agentului de presă al starului britanic. Insuficienţa cardiacă este o posibilă cauză a morţii lui George Michael, conform managerului său, Michael Lippman, anunţă CNN, care citează Press Association. De asemenea, Poliţia cercetează decesul artistului, considerându-l "neaşteptat, dar nu suspect".

Regele Charles FOTO Getty Images jpg
meghan markle jpg
reghe corina caciuc jpeg
cub botez tort liam png
Spaga shutterstock 2069820137 jpg
cub botez reghecampf caciuc png
Foto   FacebookTelegondola si Partia Olimpica Borsa (10) jpg
Hunedoara Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (18) jpg
Arme nucleare Rusia FOTO Shutterstock
Volodimir Zelenski FOTO Profimedia
image
image
image
image
reghe corina caciuc jpeg
cub botez tort liam png
cub botez reghecampf caciuc png
ferentz iohannis  jpg
foto1 liviu si sotia in dubai jpeg
simley si marius jpeg