George Clooney, frizer pentru el şi fiul lui

image

Numai singur se tunde! George Clooney a dezvăluit că este frizer pentru el dintotdeaua. Mai nou îl tunde şi pe fiul lui, Alexander, de 3 ani. Zice că are talent de frizer.

Actorul George Clooney, în vârstă de 59 de ani, a ţinut însă să mărturisească: ”Soţia mi-a interzis să mă ating de părul fiicei mele”. Ella, în vârstă de 3 ani, nu a fost tunsă niciodată până acum. Starul spune că fetiţa are un păr lung şi frumos, de aceea, soţia, Amal Clooney (43 de ani), devine recalcitrantă, dacă George se apropie cu foarfeca de un fir de păr din capul ei. Actorul zice că e principalul responsabil doar de frizura micuţului Alexander. Clooney a povestit că spală rufele celor doi copii ai săi, de când sunt în carantină. Pune maşina de spălat de două-trei ori pe zi, fiindcă gemenii îşi murdăresc mult hăinuţele. 

image
Soţia, Amal, împreună cu gemenii lor, Alexander şi Ella

De asemenea, el a mai mărturisit că, toată ziua, spală vasele. Face mai multe treburi casnice decât soţia sa, Amal. Mai mult decât atât, actorul s-a apucat şi de croitorie de când se află la izolare din cauza pandemiei de COVID-19. 

De luni întregi, starul nu a mai putut să lucreze, nu a putut să se întoarcă la filmări. Izolarea a permis multor persoane, inclusiv vedetelor, să-şi descopere noi pasiuni. Dacă unele s-au pus pe sport, altele şi-au încercat talentele în bucătărie, George Clooney s-a apucat de croitorie. El a împrumutat maşina de cusut de la asistenta sa. Deşi are o avere de 500 de milioane de dolari, a preferat să împrumute o maşină de cusut, decât să-şi cumpere una.

Dwayne Johnson a făcut codiţe 

image

Dwayne Johnson a împletit codițe și s-a jucat de-a ”coafeza musculoasă” în timpul pandemiei. Actorul care are o avere de peste 320 de milioane de dolari s-a fotografiat în timp ce îi făcea coafura fiicei lui, Jasmine, de 5 anișori. Asta în timp ce micuța Tiana Gia, de 2 ani, se afla în grija mamei, Lauren Hashian. Dwayne Johnson mai are o fiică din căsnicia cu Dany Garcia (1997-2008), pe Simone, de 19 ani. El e însurat cu Hashian din 2019. Dwayne a postat pe contul lui de Instagram imaginile care au devenit virale, la finele săptămânii trecute. 

https   www cancan ro wp content uploads 2022 05 vladuta lupau webp
cub octavia geamanu marian ionescu png
img (3) jpg
anamaria prodan si ionela prodan
Melania şi Donald Trump
zanni
tudor chirila 2 jpg
Ruxi și cristi mitrea
UBC 0 FOTO Iulius Town
Pasaport rusesc FOTO Shutterstock jpg
image
image
image
image
tudor chirila 2 jpg
zanni
https   www cancan ro wp content uploads 2022 05 vladuta lupau webp
BeFunky collage (26) jpg
img (3) jpg
Alin Cocos și Monica Orlanda