George Michael ar putea fi înmormântat în februarie! Care e motivul

Ultima actualizare:
Kenny Goss a fost marea iubire a lui George Michael
Kenny Goss a fost marea iubire a lui George Michael

Kenny Goss, marea iubire a regretatului George Michael, va avea un rol esenţial la funeraliile artistului. Se pare că tatăl cântăreţului şi-a dat acordul ca acesta să participe la ceremonie, deşi comunitatea etnică din care face parte este împotriva homosexualilor.

Kenny Goss şi GeorgeMichael au fost împreună între anii 1996 şi 2006 şi fiecare a spus despre celălalt că este iubirea vieţii sale. Se pare că în weekend, fostul iubit a fost invitat de rudele lui George la înmormântare şi totodată a fost rugat să se ocupe îndeaproape de ceremonie.


    Kenny Goss a fost marea iubire a lui George Michael
Kenny Goss a fost marea iubire a lui George Michael

“În comunitatea noastră nu sunt acceptaţi homosexualii şi pentru tatăl lui George a fost extrem de greu să se împace cu această idee. Dar noi l-am acceptat pe George aşa cum a fost”, a declarat un apropiat al familiei pentru Sun On Sunday, scrie The Mirror.

“George a fost un erou pentru comunitatea noastră şi ne aşteptăm ca staţiile de radio greceşti să transmită întreaga ceremonie”, a mai adăugat acesta.

Potrivit normelor ortodoxe grecești, un corp ar trebui să fie îngropat într-o săptămână de la moarte, însă rezultatele de la autopsia lui George Micheal sunt „neconcludente”, ceea ce înseamnă că nu a putut fi stabilită cauza morții celebrului cântăreț. Au fost făcute teste suplimentare, însă rezultatele vor fi făcute publice abia peste câteva săptămâni.

Asta înseamnă că înmormântarea lui George ar putea fi amânată până în februarie, sau chiar începutul lui martie, scrie The Mirror. Totuşi, tatăl artistului, Kyriacos Panayiotou, speră să evite acest lucru.

“Tatăl artistului s-a ocupat de înmormântare şi pus la punct toate detaliile. Însă nu poate poate face nimic până când nu va primi trupul lui George. E o mare durere pentru familie”, a mai spus acelaşi apropiat.

A murit de Crăciun, la 53 de ani

George Michael a murit de Crăciun, la vârsta de 53 de ani. Celebrul cântăreț a murit în somn, în locuința sa, iar trupul său neînsuflețit a fost găsit de iubitul său, Fadi Fawaz, care a povestit că Michael a murit singur și “liniștit, în pat”.

image
image
image
image
image
image
ff4e3b3847b992300aea7e7467b04eff jpg
Oana Zăvoranu și  Alex s-au împăcat
banner oana roman png
banner dorian popa png
banner valentina pelinel png
adison rae jpg
1 alexandra usurelu deschidere jpg jpeg
banner Larisa Dragulescu png