George Michael face bani și în lumea de dincolo! Câștigă 70.000 $ pe zi,

Celebrul artist George Michael s-a stins din viață în anul 2016, chiar în ziua de Crăciun, la vârsta de doar 53 de ani. Chiar dacă nu mai este printre noi de atâția ani, cântărețul britanic continuă să facă bani. El s-a numărat printre cel mai bine cotați artiști din lume, cu peste 125 de milioane de albume vândute la nivel global.

George Michael, în timpul unui concert
George Michael s-a stins din viață în 2016 (Foto: Profimedia)

Este corect să spunem că George Michael a fost în topul celor mai buni muzicieni al tuturor timpurilor, iar cifrele vorbesc de la sine. Compania regretatului cântăreț de origine cipriotă, Nobby’s Hobbies Holding Limited Account, a raportat câștiguri de 30 de milioane de dolari, potrivit publicației britanice Daily Star.

Aceste cifre iau în considerare proiectele din ultimele 12 luni. Dacă este să analizăm în profunzime, compania lui George Michael a câștigat 26.184.248 dolari din drepturi de autor, 3.179.700 dolari din redevențe și încă 763.200 dolari din vânzări.

În 2022,  Netflix a realizat două documentare de succes, unul despre trupa Wham!, al cărui membru a fost George Michael, dar și „Freedom Uncut”, despre viața artistului. În luna septembrie a acelui an, el a ajuns și pe locul doi în topurile muzicale, după ce albumul său din 1996 „Older” a fost relansat.

George Michael le-a lăsat mare parte din avere surorilor sale

Acest lucru a crescut vertiginos cifrele de vânzări deja uriașe ale albumului, deoarece fanii s-au luptat pentru a obține o copie. În decembrie 2023, la aproape 40 de ani de la lansarea albumului, George Michael a fost mai mult de o lună pe primul loc în topuri, cu single-ul  „Last Christmas”, al formației Wham!.

Colegul său de trupă, Andre Ridgeley, a spus la acea vreme că: „George ar fi incredibil de extaziat să afle că, după toți acești ani, piesa  «Last Christmas» a ajuns pe locul 1. În 1984, am fost supărați amândoi că melodia nu a reușit să fie pe primul loc”.

George Michael a murit la dimiciliul său din Goring-on-Thames, Marea Britanie, din cauza naturale, ca urmare a unei cardiomiopatii dilatate cu miocardită și a unui ficat gras. El a fost înmormântat pe 29 martie 2017, în cadrul unei ceremonii private, la cimitirul Highgate din nordul Londrei, lângă mormântul mamei sale.

În testamentul său, George Michael a lăsat mare parte din averea de 125.000.000 dolari surorilor sale mai mari, Yioda și Melanie. Aceasta din urmă a murit în 2022, la 59 de ani, tot de Crăciun.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
salman si iulia la nunta gif
image
image
image
image
image
image
catalin scarlatescu urgenta spital accident 808545 jpg
doliu jpg
catrinel sandu colaj instagram jpg
anca turcasiu colaj instagram jpg
Banner Victor Yila
alina sorescu jpg
Banner Raluca Guslicov
CRBL instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net