Giorgio Armani: «În tinereţe nu trebuia să muncesc din greu, pentru că arătam bine»

Ultima actualizare:

    Giorgio Armani
Giorgio Armani

Designerul Giorgio Armani a dezvăluit într-un interviu că arăta bine în tinereţe, iar aspectul lui fizic l-a ajutat în industria modei, întrucât era favorizat de femeile care conduceau magazinele de haine în care a lucrat înainte de a-şi înfiinţa propria companie.

"Până în jurul vârstei de 32 de ani, obişnuiam să fac munci lipsite de importanţă într-un magazin general. Trebuia să aleg hainele care urmau să fie expuse în vitrină. Nu trebuia să muncesc din greu, pentru că arătam bine. Directoarele magazinului obişnuiau să mă favorizeze, făcând astfel ca lucrurile să fie foarte uşoare pentru mine", a declarat Giorgio Armani.

Designerul italian, în prezent în vârstă de 78 de ani, a ajuns însă după o vreme la concluzia că dacă va continua în acest fel nu va putea să obţină nici împliniri profesionale, nici respectul colegilor de breaslă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net