Hoţ căzut de la etajul VI la uşa Madonnei

simeon stalpnicul png

Şoc pentru Madonna. În timp ce se afla cu iubitul său, Brahim Zaibat, într-un club de noapte din capitala Marii Britanii, un hoţ a căzut de la etajul şase al unui bloc vecin cu casa ei.

Madonna (52 de ani) a aflat cu stupoare că un hoţ fugărit de poliţie a căzut de la 30 de metri înălţime la uşa de la intrarea în vila sa londoneză de 12 milioane de euro.

S-ar fi putut să se trezească, subit, cu infractorul în cap şi s-o ucidă, fiindcă tocmai se afla în capitala britanică pentru câteva zile împreună cu mult mai tânărul său iubit, Brahim Zaibat, în vârstă de 24 de ani.

Aici a căzut hoţul, chiar în faţa porţii Madonnei

simeon stalpnicul png

Din fericire, când s-a petrecut tragedia, cei doi se aflau într-un club de noapte din Londra. În momentul în care s-a aflat că hoţul a căzut de la etajul şase al blocului din vecinătatea vilei nu se ştia dacă Madonna a văzut sau nu scena îngrozitoare.

În prezent, infractorul se zbate între viaţă şi moarte. Individul s-a căţărat pe un burlan, încercând să se strecoare într-un apartament, dar a alunecat şi s-a prăbuşit în gol.

Este o adevărată minune faptul că a supravieţuit. Hoţul are vârsta de circa 30 de ani şi este originar din Europa de Est, potrivit unor surse din cadrul poliţiei, citate de ziarul "The Daily Mail".

CITEŞTE ŞI

Madonna i-a dat lui Guy Ritchie, 90 milioane $

Madonna şi-a deschis sală de fitness

Madonna are păduchi!

george burcea in rolul lui lurch jpg
cub anamaria prodan reghecampf png
culita sterp daniela iliescu jpg
cub andreea antonescu png
rebeca pascu jpg
virgil iantu jpg
florin piersic jr sufera de depresie jpg
cub brigitte pastramă png
01 victor dorobantu si tim burton foto arhiva personala jpg
Fumator - tigara - bricheta FOTO Shutterstock
image
image
image
image
Bianca Brad podium jpg
Smiley si Horia Moculescu
cub puya tudor chirilă png
cub brigitte pastramă png
culita sterp daniela iliescu jpg
Mara G si Mario Mutu  jpg