Iată fetele lui Elvis: care-i mama, care-i fiica?

Ultima actualizare:
Elvis Presley
Elvis Presley

Elvis s-ar întoarce în mormânt dacă le-ar vedea! Cu siguranţă, nici el nu ar mai şti care-i mama şi care-i fata, după atâtea operaţii estetice.

Una are 69 de ani şi cealaltă 47, însă, joi, toată lumea prezentă în Las Vegas la un eveniment dedicat Regelui Rock’n Roll le-a confundat. Chipul fără nici urmă de rid, privirea senzuală, nasurile identic desenate şi buzele conturate la fel i-au pus în mare încurcătură pe ­junaliştii americani, care i-au cerut la un moment dat Lisei Marie să vorbească despre... „soţul ei, Elvis Presley”. Însă asemănarea izbitoare are o ex­plicaţie.


    Elvis PresleyFoto: Guliver/Splashnews
Elvis PresleyFoto: Guliver/Splashnews

Amândouă, şi ma­ma, şi fiica, merg la ­acelaşi chirurg plastician şi fac aceleaşi proceduri de întine­rire. Amândouă au aceeaşi înăl­ţime de 1,60 metri şi 50 kg. După ce au moştenit o avere estimată la peste 300 de milioane $, „fetele lui ­Elvis”, după cum le alintă presa mondenă americană, au investit aproximativ 5 ­milioane $ în aspectul lor fizic. Este adevărat, dacă Priscilla nu a avut probleme cu ­greutatea, la Lisa Marie războiul cu kilogramele a început în 2006, după ce s-a măritat cu muzicianul Michael Lockwood (53 de ani) şi a adus pe lume patru copii. De nenumărate ori, Lisa a apelat la liposucţie pentru îndepărtarea colăceilor.

Click! spune

La finele anului trecut Priscilla a recunoscut că fiica ei a dus-o prima oară într-o clinică de chirurgie estetică în 2000, când a făcut o rinoplastie. Au urmat apoi proceduri de lifting facial, peeling, injecţii cu botox, redefinirea buzelor cu acid hialuronic. În urmă cu şapte luni, Priscilla a suferit o operaţie de îndepărtare a pungilor de sub ochi şi a cutelor de pe gât.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
spital judetean suceava
image
image
image
image
image
image
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
banner adela popescu png
banner laurette png
banner Adrian mutu png
banner kamara png
banner Antonela Pătruț png
image
actualitate.net
image
actualitate.net