Impresarul lui Amy Winehouse: «Nu a existat nicio petrecere sălbatică. A murit singură, în patul ei»

Ultima actualizare:

Presa a speculat că Amy ar fi decedat după ce a consumat un cocktail de droguri pe care şi le cumpăras cu o zi ănainte să moară sau că a murit în comă alcoolică. Cu toate acestea, impresarul ei Chris Goodman, a făcut câteva declaraţii interesante.

"În seara respectivă nu a existat nicio petrecere sălbatică, iar Amy Winehouse şi-a petrecut ultimele ore din viaţă în compania agentul de pază Andrew Morris. În acest moment, nimeni nu ştie cum a murit. Au existat speculaţii, potrivit cărora ea ar fi luat droguri, însă nu putem să spunem nimic până la efectuarea autopsiei.

Nu a existat nicio petrecere sălbatică, ea a murit singură, în patul ei. Amy se afla singură în casa ei, în altă cameră decât aceea în care se afla agentul de pază pe care noi îl angajasem să o supravegheze în ultimii ani.  Ea s-a dus în dormitor după ce i-a spus că vrea să doarmă, iar atunci când el a venit să o trezească, a văzut că nu mai respira. A telefonat imediat la numărul de urgenţe. Era extrem de şocat" a declarat Goodman, potrivit Contact Music.

CITEŞTE ŞI

Amy Winehouse a murit din cauza alcoolului

Cântăreaţa

de 27 de ani a fost găsită moartă în locuinţa sa din nordul Londrei.

Cine

a fost Amy Winehouse - VIDEO

image
image
image
image
image
image
AdelaPopescu ElenaCarstea jpg
Sofia Vicoveanca Mediafax Foto Silviu Matei jpeg
cub monica anghel png
cub randi png
cub andreea antonescu animat gif
cub carmen tănase png