Interviu! Khloe Kardashian, răzbunarea siluetei perfecte

simeon stalpnicul png
Khloe a slăbit foarte multfoto: Arhiva personală

În vârstă de 32 de ani, singura blondă din clanul surorilor Kardashian a sărbătorit recent victoria finală împotriva kilogramelor în plus, afișând azi o siluetă de genul celor pe care le invidia chiar ea, pe vremuri.

Aceasta este, pentru Khloé, răzbunarea supremă. Să le arate celor care i-au criticat atâția ani aspectul fizic că se poate schimba și să-i ajute și pe alții să facă asta. Puteți vedea cum, în emisiunea Re­venge Body with Khloé Kardashian, difuzată în fiecare duminică, de la ora 22:00, la E!. În fie­care dintre cele opt episoade săptămânale a câte o oră, participanţii primesc şansa de a se reinventa din cap până în picioare, ajutaţi de Khloé şi de câţiva dintre cei mai buni experţi în fitness şi nutriţie din lume.

Ajutaţi de antrenorii, stiliştii şi ajutoarele de elită ale lui Khloé, concurenții muncesc din greu pentru a-şi transforma corpurile, de-a lungul a 12 săptămâni, şi pentru a deveni cele mai bune versiuni ale lor. OK! a vorbit cu vedeta americană des­pre ce a motivat-o să se implice în acest show și cum a dobândit, la rândul ei, si­lueta la care visa.

A existat un moment greu în viața ta în urma căruia ai decis să faci acest show?

Khloé Emisiunea Revenge Body with Khloé Kardashian oglindește foarte mult propria mea experiență. După divorț și după o perioadă foarte grea din viața mea, am început să-mi transform stilul de viață într-unul mult mai sănătos. Să schimb obiceiul de a mânca și a bea peste măsură cu mersul la sală, lucru care a fost ca o terapie pentru mine și care m-a ajutat să dobândesc și o claritate mentală. În timpul acestei perioade de schimbare pe care am documentat-o pe rețelele media, am primit foarte multe mesaje de la fani în care eram întrebată de unde găsesc puterea de face asta, iar asta m-a făcut să-mi dau seama că mai sunt și alții ca mine, oameni care s-au simțit pierduți și care au găsit o rezolvare.

Citește pe www.okmagazine.ro continuarea acestui interviu!

cub ionita si viorica de la clejani (1) png
cub andreea berecleanu eva zaharescu png
FotoJet (1) jpg
colaj loredana groza jpg
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
Athos Salome jpg
florin zalomir
cub cristian arsinel png
 Mobilizare partiala - rusi trimisi la razboi FOTO Profimedia
Liz Truss FOTO Profimedia
image
image
image
image
larisa dragulesu marian dragulescu si fiica lor beatrice
sotie Arsinel jpg
foto 1 arsinel Adevarul (7) jpg
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
FotoJet (4) jpg
Bella Hadid a plans in fiecare zi jpg