Între pozele astea au trecut fix 22 de ani! Cum arată vedetele acum

Ultima actualizare:

    2016 Bruce Willis şi  Uma Thurman au  fost emoţionaţi de  poveştile din tinereţe
2016 Bruce Willis şi Uma Thurman au fost emoţionaţi de poveştile din tinereţe

Bruce Willis şi Uma Thurman s-au întâlnit joi la un eveniment caritabil în Manhattan. Surprinşi, amândoi au fost pătrunşi de emoţie. Nu s-au mai intersectat de la filmările la „Pulp Fiction” (1994).

Personajele din filmul lui Quentin Tarantino, „Pulp Fiction”, Mia Wallace (Uma Thurman) şi boxerul Butch Coolidge (Bruce Willis) s-au întâlnit în sfârşit. Bruce Willis, 61 de ani, a venit însoţit de soţia lui Emma Heming, iar Uma, singură. Amândoi şi-au lăsat acasă copiii şi au profitat de şedinţa foto pentru a rememora faze hazlii de la filmările de acum 22 de ani.

Între timp, Uma a născut trei copii: pe Maya (17 ani), Levon (14 ani) şi pe Luna (3 ani) din relaţiile cu Ethan Hawke şi afaceristul Arpad Busson. Bruce Willis a divorţat de Demi Moore, care i-a dăruit trei fete: pe Rumer (27 de ani), Scout (24 de ani) şi Tallulah (22 de ani). S-a recăsătorit cu Emma Heming şi are două fete cu aceasta: Mabel, de patru ani şi Evelyn, care împlineşte 2 ani luna viitoare. „Te-ai îmbrăcat iar ca o nimfomană bătăuşă şi criminal de frumoasă”, a tachinat-o Bruce Willis pe Uma când s-au aşezat la poză. Actriţa de 45 de ani nu a rămas datoare şi i-a dat tot o replică din film „Nici tu nu te-ai schimbat prea tare: tot cu breton şi păr negru în barbă”. Evident Bruce a izbucnit în râs şi au început să bârfească pe seama lui Tarantino care îi punea să filmeze de nenumărate ori până le ieşea scena. „Încă mai visez replicile din «Pulp Fiction». Quentin (n.r. Tarantino) e mai tare decât Alzheimerul”, a continuat să glumească Bruce. Evenimentul a avut ca scop strângerea de fonduri pentru tinerii care nu îşi pot plăti studiile. „Pulp Fiction” a înregistrat încasări de 213 milioane de dolari.

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net