Jane Fonda s-a vaccinat a doua oară. Actrița de 83 de ani speră să scape de coșmarul COVID-19


    Jane Fonda s-a vaccinat împotriva COVID-19 la vârsta de 83 de aniFoto: Twitter
Jane Fonda s-a vaccinat împotriva COVID-19 la vârsta de 83 de aniFoto: Twitter

Jane Fonda s-a vaccinat a doua oară anti-COVID-19. Actrița de 83 de ani a declarat pe pagina ei de Twitter că se simte ușurată după ce de-a lungul anului 2020 a fost îngrozită de virusul ucigaș care a paralizat întreaga planetă. Jane Fonda nu a ieșit decât de două ori din casă anul trecut și nu și-a văzut aproape deloc copiii și nepoții.

Jane Fonda a recunoscut că 2020 a fost un an de coșmar pentru ea. Actrița în vârstă de 83 de ani a văzut lumina zilei la 21 decembrie 1937 în New York. Implicată activ în viața politică, o susținătoare înfocată a ecologiștilor și o apărătoare vehementă a drepturilor animalelor, Jane Fonda a stat mai mult închisă în apartamentul ei din New York anul trecut. Recent ea a postat o fotografie din timpul vaccinării anti-COVID-19 pe contul ei de Twitter și a recunoscut că speră din tot sufletul ca totul să revină la normal. Ea abia dacă și-a văzut copiii, pe Vanessa Vadim și pe Troy Garity în decursul anului trecut și cu atât mai puțin și-a văzut nepoatele, cu care adoră să meargă la cumpărături.

Citește și:

Iată bunicuţele sexy de la Hollywood! Ce secrete și trucuri au Cher și Jane Seymour

Cine moare prima, Cher sau Jane Fonda? Bolile secrete ale celebrităţilor

Jane Fonda singură în timpul pandemiei

Jane Fonda a fost una dintre cele mai frumoase actrițe de la Hollywood. În jurul ei roiau bărbați celebri de pe marile ecrane însă ea a fost măritată doar trei ori, cu Roger Vadim, între 1965-1973, cu Tom Hayden, între 1973 și 1990 și cu Ted Turnet, între 1991 și 2001. A mai avut o relație cu Richard Perry între 2009 și 2017, iar după despărțire a declarat public că nu mai are chef să își irosească timp prețios cu bărbați în loc să se bucure de viață așa cum vrea ea. Însă pandemia i-a arătat din plin că singurătatea este cel mai mare dușman. De aceea, după ce s-a vaccinat Jane Fonda speră din tot sufletul să își poată relua peste două săptămâni obiceiul de a se plimba prin magazinele din centrul New York-ului împreună cu nepoatele, la shopping.

cub andreea esca png
cutremur 1977 agerpres 0 jpeg
cub kassandra rotariu png
Survivor Romania webp
pexels Horoscop 3 noiembrie
cub sebastian țopescu png
Elena Gheorghe Armâna Mea 24 mai 2022 2776 jpg
cub anamaria prodan png
image
image
image
image
image
image
cub sebastian țopescu png
Elena Gheorghe Armâna Mea 24 mai 2022 2776 jpg
cub roxana vancea png
Imagine WhatsApp 2023 02 07 la 13 11 34 jpg
front 1 Beyonce (gettyimages) jpg
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg