Janet Jackson, nuntă de 20 milioane de dolari

image
Miliardarul arab dă 3 milioane $ numai pentru transportul invitaţilor

Una din cele mai scumpe nunţi din istorie! Asta pregăteşte miliardarul Wissam al Mana (36 de ani) din Qatar pentru logodnica lui, cântăreaţa Janet Jackson (46 de ani). Bărbatul mai are însă alte 3 soţii.

Nunta lui Janet Jackon, sora celebrului cântăreţ Michael Jackson, va avea loc la Doha, anul viitor, însă pregătirile pentru marele eveniment au intrat deja în linie dreaptă, fiindcă alesul ei, miliardarul Wissam al Mana, vrea o petrecere cu totul ieşită din comun.

Potrivit unui apropiat al cuplului, va fi "una din cele mai memorabile şi extravagante nunţi din istoria recentă". Mirele pune la bătaie 20 de milioane de dolari (circa 70,1 milioane lei) pentru a face toate voile divei americane.

El va plăti 3 milioane de dolari (circa 10,6 milioane lei) pentru a-i aduce cu avionul pe cei 500 de invitaţi din toată lumea. Oaspeţii vor avea la dispoziţie gratis haine de firmă şi, la plecare, vor primi, fiecare, în dar un ceas Rolex de 10.000 dolari (circa 35.000 lei).

Janet se iubeşte cu Wissam din vara lui 2010 şi s-ar fi convertit la islamism pentru el, potrivit "National Enquirer". Ea a declarat că e gata să poarte văl şi veşminte precum femeile musulmane pentru a-şi face soţul fericit.

cub visarion alexa png
weddingfeast 2841610 1920 jpg
Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan
image png
cub anamaria prodan bebeto png
cub Roxana Vasniuc png
Kate Middleton la Royal Ascot în buline (2) jpg
Mihai Șora Sursă: Profimedia
Mireasa FOTO Shutterstock jpg
port ambarcatiuni jpeg
image
image
image
image
Adelina Pestriţu
image png
Tora Vasilescu
Monica Barladeanu si Rolando Matsangos jpeg
cub adrian nartea animat gif
Ada Condeescu motor jpeg