Jennifer Lopez s-a logodit cu Alex Rodriguez. A primit un inel de un milion de dolari

image
Copii celor dou─â vedete se ├«n╚Ťeleg de minune

Dup─â c├óteva rela╚Ťii ╚Öi trei mariaje e╚Öuate, Jennifer Lopez (49 de ani) s-a logodit cu Alex Rodriguez (43 de ani), fost juc─âtor de baseball. Solista ╚Öi-a g─âsit lini╚Ötea ├«n bra╚Ťele sportivului care a cerut-o ├«n c─âs─âtorie cu un inel de 1 milion de dolari, ├«n timpul unei escapde romantice ├«n Bahamas.

J.Lo și A.Rod sunt împreună de doi ani, timp în care și-au demonstrat reciproc că sunt suflete pereche. Fiecare dintre ei are câte doi copii din mariaje anterioare, care, culmea, mai și seamănă. Jennifer este mama gemenilor Max și Emme (11 ani), rezultatul căsniciei cu Marc Anthony, iar Alex este topit după ei. Comentatorul sportiv se poate lăuda și el cu cele două fete ale sale, Ella (10 ani) și Natasha ( 4 ani). Alex a fost căsătorit între 2002 și 2008 cu Cynthia Scurtis.

Inelul primit de J Lo a costat un milion de dolari jpeg
Inelul primit de J.Lo a costat un milion de dolari

Jennifer se va afla cur├ónd la al patrulea mariaj, dup─â ce le-a bifat pe cele cu osp─âtarul Ojani Noa, pentru doar un an, cu dansatorul s─âu, Chris Judd, ├«n 2001, doar pentru c├óteva luni, dar ╚Öi cu solistul Marc Anthony, care i-a fost al─âturi 10 ani. Pe l├óng─â acestea, J.Lo a mai avut c├óteva rela╚Ťii mediatizate, printre care cu Puff Daddy, Ben Affleck ╚Öi cu dansatorul Casper Smart, acesta din urm─â fiind iubitul ei pentru aproape cinci ani, imediat dup─â desp─âr╚Ťirea de tat─âl copiilor s─âi.

image
Diva a fost cerută de nevastă în Bahamas

Diva de 49 de ani a recunoscut c─â ├«n trecut s-a gr─âbit s─â ajung la altar, dar de data aceasta a luat lucrurile mai u╚Öor. Doi ani i-au fost de ajuns s─â se conving─â c─â fostul star al celor de la Yankees este b─ârbatul vie╚Ťii ei.

image
Diva a fost cerută de nevastă în BahamasFoto: arhivă personală
bote bal contesa JPG
1 brigitte pastrama jpg jpeg
carmen iohannis presidency.ro
andrei balan webp
roland stanescu jpg
shark 6121088 1920 jpg
Katie Washbourne jpg
Ricky Martin sexy la plaj─â (6) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
1 brigitte pastrama jpg jpeg
FotoJet jpg
lidia buble png
2 tom cruise nicole kidman profimedia 0137494228 jpg jpeg
vedete sexy jpg
ghislaine maxwell printul andrew jpg