Jennifer Lopez s-a logodit cu Alex Rodriguez. A primit un inel de un milion de dolari

image
Copii celor dou─â vedete se ├«n╚Ťeleg de minune

Dup─â c├óteva rela╚Ťii ╚Öi trei mariaje e╚Öuate, Jennifer Lopez (49 de ani) s-a logodit cu Alex Rodriguez (43 de ani), fost juc─âtor de baseball. Solista ╚Öi-a g─âsit lini╚Ötea ├«n bra╚Ťele sportivului care a cerut-o ├«n c─âs─âtorie cu un inel de 1 milion de dolari, ├«n timpul unei escapde romantice ├«n Bahamas.

J.Lo și A.Rod sunt împreună de doi ani, timp în care și-au demonstrat reciproc că sunt suflete pereche. Fiecare dintre ei are câte doi copii din mariaje anterioare, care, culmea, mai și seamănă. Jennifer este mama gemenilor Max și Emme (11 ani), rezultatul căsniciei cu Marc Anthony, iar Alex este topit după ei. Comentatorul sportiv se poate lăuda și el cu cele două fete ale sale, Ella (10 ani) și Natasha ( 4 ani). Alex a fost căsătorit între 2002 și 2008 cu Cynthia Scurtis.

Inelul primit de J Lo a costat un milion de dolari jpeg
Inelul primit de J.Lo a costat un milion de dolari

Jennifer se va afla cur├ónd la al patrulea mariaj, dup─â ce le-a bifat pe cele cu osp─âtarul Ojani Noa, pentru doar un an, cu dansatorul s─âu, Chris Judd, ├«n 2001, doar pentru c├óteva luni, dar ╚Öi cu solistul Marc Anthony, care i-a fost al─âturi 10 ani. Pe l├óng─â acestea, J.Lo a mai avut c├óteva rela╚Ťii mediatizate, printre care cu Puff Daddy, Ben Affleck ╚Öi cu dansatorul Casper Smart, acesta din urm─â fiind iubitul ei pentru aproape cinci ani, imediat dup─â desp─âr╚Ťirea de tat─âl copiilor s─âi.

image
Diva a fost cerută de nevastă în Bahamas

Diva de 49 de ani a recunoscut c─â ├«n trecut s-a gr─âbit s─â ajung la altar, dar de data aceasta a luat lucrurile mai u╚Öor. Doi ani i-au fost de ajuns s─â se conving─â c─â fostul star al celor de la Yankees este b─ârbatul vie╚Ťii ei.

image
Diva a fost cerută de nevastă în BahamasFoto: arhivă personală
vladut
Satul Aceredo jpg
brad pitt angelina jolie jpg
cub ion ╚Ťiriac png
1 bruce willis jpg jpeg
anne heche 1 profimedia 0712340053 jpg
1 teodora liana stanciu mita mihai georgescu 1 2 jpg jpeg
medic bucuresti santajat datorie camatari dobanda 785568 jpeg
image
image
image
image
FotoJet (2) jpg
1 bruce willis jpg jpeg
anne heche 1 profimedia 0712340053 jpg
image png
Alexandru Arsinel batran
cub ion ╚Ťiriac png