Jessica Biel se teme că Diaz îi va fura iubitul

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

În toiul pregătirilor pentru filmările comediei romantice "Bad Teacher", în care Justin Timberlake o va avea ca parteneră pe fosta iubită Cameron Diaz, Jessica Biel trece prin clipe de coşmar.

Ea se teme că iubitului ei i se vor reaprinde călcâiele după Cameron Diaz, de care s-a despărţit în 2007. Potrivit Showbizspy, Biel le-a mărturisit apropiaţilor că "rivala" ei arată mai bine ca niciodată.

"Dacă vechile sentimente revin?", s-a plâns ea prietenilor. "Vor fi aproape săptămâni de-a rândul, iar ea l-a adorat!", a mai spus Jessica Biel.

Aceeaşi sursă însă, a precizat că Jessica se ţine tare şi nu îşi arată temerile în faţa lui Justin.

Pe de altă parte însă, dacă ar fi să ne luăm după apropiaţii actriţei Cameron Diaz, atunci, într-adevăr, Jessica are motive de îngrijorare.

Potrivit acestora, Diaz (37 de ani) este hotărâtă să-şi recucerească fostul iubit.

simeon stalpnicul png

"Nu l-a uitat niciodată pe Justin. Ea ar fi încântată dacă s-ar împăca şi ar mai da o şansă dragostei dintre ei. O să apeleze cu siguranţă la farmecele ei pentru a-i reaminti lui Justin de ce s-a îndrăgostit de ea în urmă cu câţiva ani. Cameron a spus că nimic nu o va împiedica din a încerca să-l facă pe Justin să o părăsească pe Jessica", a declarat prietenii actriţei.

Prin aceeaşi stare de nelinişte trece şi Vanessa Paradis, al cărei iubit, Johhny Depp, o va avea drept colegă de platou pe frumoasa Angelina Jolie, în filmul "The Tourist".

simeon stalpnicul png

Neliniştea Vanessei Paradis este ca nu cumva să se repete povestea de la filmările pentru "Mr & Mrs Smith", din 2004, când Angelina Jolie şi Brad Pitt s-au îndrăgostit.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate, William și copiii lor  foto   Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
sebok jpg
maria ciobanu jpg
banner doina spataru png
andreea sandel balan  jpg
banner par
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
stefan tache jpg
doliu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net