John Travolta, acuzat de hărţuire sexuală! Dovezile împotriva lui, respinse de poliţişti

Ultima actualizare:

    John Travolta, acuzat de agresiune sexualăFoto:Getty
John Travolta, acuzat de agresiune sexualăFoto:Getty

Scandalurile privind hărţuirea sexuală se ţin lanţ la Hollywood şi un alt actor important este acuzat. Dustin Hoffman şi Kevin Spacey sunt doar doi dintre cei care au avut de suferit în urma acuzaţiilor grave care le-au fost aduse, iar acum cel care riscă să îşi piardă admiraţia fanilor este John Travolta.

John Travolta are probleme după ce un maseur a susţinut că a fost atins de actor într-un mod nepotrvit. Nu este prima dată când actorul de 63 de ani se confruntă cu acuzaţii de agresiune sexuală. Victima lui Travolta susţine că a fost atinsă în zonele intime şi că actorul s-ar fi plimbat gol în faţa acestuia, potrivit dailymail.co.uk. Incidentul ar fi avut loc în anii 2000, atunci când vicitime avea 21 de ani, iar Travolta 46. John Travolta este un membru ak bisercii Scientologice, alături de soţia lui Elvis Presley şi Tom Cruise. Potrivit spuselor maseurului abuzat, actorul a profitat de el în data de 15 februarie 2000, la un hotel din Palm Springs şi a profitat de faptul că SPA-ul fusese ţinut deschis special pentru el, oricărui alt client fiindu-i refuzat, vehement, accesul. 

Conform sursei citate, John Travolta ar fi atins fundul dezgolit al bărbatului, s-ar fi expus fizic în mod indecent şi a facut comentarii obscene despre fantezii homosexuale. În plângere, victima susţine că John Travolta şi-a dat jos prosopul de pe zona intimă de mai multe ori. Pentru că nu se simţea bine, victima a plecat. John Travolta l-a urmărit şi i-a propus să facă un duş împreună, spunându-i că îi va săpuni el spatele. Maseurul a depus o plângere la poliţie. De caz s-a ocupat ofiţerul Mark Peters. Acesta s-a dus la hotelul unde actorul era cazat, dar nu l-a mai găsit acolo. Victima susţine că nu i-a facut avansuri lui John Travolta şi nici nu a încurajat un comportament nepotrivit din partea actorului. Dar nu e prima plângere pe care John Travolta o are. În urmă cu 5 ani, acesta a fost acuzat de către un alt maseur de agresiune sexuală.

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net