Juliette Binoche şi Javier Bardem, victorie la Cannes


    Juliette Binoche, pe scena Festivalului de la Cannes
Juliette Binoche, pe scena Festivalului de la Cannes

Juriul ediţiei 2010 a Festivalului de Film de la Cannes, condus de regizorul american Tim Burton, s-a achitat, ieri-seară, de ceea ce criticii denumiseră o „misiune imposibilă“, ţinând cont de calitatea destul de slabă a peliculelor aflate în competiţie.

Dacă distincţia supremă, Palme d'Or, a revenit unui cineast mai puţin cunoscut, thailandezul Apichatpong Weerasethakul, şi filmului său „Uncle Boonmee Who Can Recall His Past Lives" / „Oncle Boonmee celui qui se souvient de ses vies antérieures", palmaresul cannez s-a achitat, în secţiunea premiilor de interpretare, de „datoria" faţă de doi mari actori contemporani.

Actriţa franceză Juliette Binoche a primit (din partea colegului ei Guillaume Canet) premiul de interpretare feminină pentru rolul din „Copie Conforme" (filmul regizorului iranian Abbas Kiarostami), iar distincţia pentru interpretare masculină a fost împărţită de spaniolul Javier Bardem - pentru „Biutiful", în regia lui Alejandro González Iñárritu - şi de Elio Germano, în „La nostra vita". ­Premiul le-a fost înmânat celor doi de frumoasa Diane Kruger.

Marele Premiu al Juriului a fost acordat - de mâna Salmei Hayek - unuia dintre favoriţii competiţiei, „Des hommes et des dieux", de Xavier Beauvois. O surpriză a constituit-o premiul pentru regie acordat actorului francez, trecut în spatele camerei, Mathieu Amalric, pentru filmul „Tournée". Fericit, Amalric a primit trofeul înmânat de actriţa americană Kirsten Dunst.

cub gabriel apostol png
zodii care imprumuta bani jpg
gabriel apostol jpg
andreea ibacka si majda jpg
Gabriel Apostol, fost concurent Masterchef
harry si meghan jpg
Bărbatul care a băut alcool zilnic, timp de 30 de ani
Wednesday Addams dance jpg
prater jpg
judecator gabriel apostol foto master chef jpg
image
image
image
image
Shakira cauta bona  Sursa imagine shutterstock 184651697 jpg
Risa Hirako jpg
Avionul lui Elvis Presley png
Kanye West
andreea ibacka si majda jpg
mihaela radulescu jpg